Quantcast
Till salu inom: ”

caddy a-traktor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Caddy i helt ok skick säljes då jag ej är i behov av den längre. Bilen går mycket bra i motorn och som en go-kart på vägen. Perfekt att lasta upp jetskin, crossen på eller varför inte bygga om till a-traktor? *18600mil *95hk *2,5" system *sänkt *cd/radio *Gti stolar *Sommar & vinterdäck Kända fel som fixas lätt av någon som inte har tummen mitt i handen: *Lite rost i ena tröskeln *trasigt tändningslås, skickar med ett nytt *kupefläkten går bara på högsta fart *Ej skattad/besiktad (har bara inte fått arsle ur vagnen och åkt till besiktningen) I min ägo så har den bara gått ner till sjön med jetskin på för i och urläggning samt till crossbanan. Ursäkta dåliga bilder och skitig bil. Hör av dig om du undrar nå eller vill ha fler bilder. B.V.S.A
Som rubriken lyder har jag ett projekt ståendes som inte blir klart av sig själv! Det är en Volkswagen Caddy Pick-up med en frisk och pigg dieselmotor , 1,9sD. Går billigt och bra, ca 0,5l/milen. Motor och växellåda har gått ca 14700mil, kamrem och multirem är bytt på den. I nuläget är bilen nästan färdig A-traktor , det som behövs för att besikta är en planetväxel som får den att gå 100% lagligt. Bygg klart den, ha den som en bil, eller plocka delar från den! Säljes pga tidsbrist!
Volswagen Caddy Puck-Upp A-Traktor säljes. Regbesiktat och omklassificerad 2014 Traktoren går fint ( som vanlig personbil - inga vibrationer och missljud men inte lika fort ). Växellådan är spärrad 1,2 och r ( spårrad på riktigt inne i växellådan ) Bränsleförbrukningen är jätte låg och kan inte jämföras med aptiten av Volvo-traktorer. Motor är 1,6l ( samma som på VW Golf3 ). Airbag förare Startspärr . OBS!!! Karossen och inredningen är inte ändrade - det är inte hembygge, det är fabriksbil utan konstiga överraskningar och spakel överallt ! Alla reservdelar går att köpa enl. regnummer var som helst. STYRSERVO! Alla gummitätningar, upphängningar, bussningar, spindeled och styled, stötdämpare osv är ok. ( enl. bilprovningen ) Trakroren är framhjulsdriven som är extremt bra vintertid. Priside är 26000 kr eller bud. ( säljer billigt pga annat projekt ). Ring 076 230 44 53 eller smsa gärna ( kan inte svara vardagar till 15.00 )