Quantcast
Till salu inom: ”

cadillac bilsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyrenoverad Vendo 56 Coca Cola maskin från 1960-talet Nylackad i Devils Red Metallic :) proffslackerad på lackverkstad Helt ny kylanläggning Danfoss! blir iskall :) En mycket trevlig maskin med möjlighet att ha 7 olika smaker på flaskorna.Perfekt om man vill blanda läsk och öl i maskinen Alla typer av flaskor fungerar (även långa som t.ex. Corona) Mått: B:63 cm D:53 cm H:153 cm Innehav kan kräva tillstånd från lotteriinspektionen. Kan tänka mig att byta mot bilsoffa (dodge, cheva el cadillac mm) amerikanskbensinpump, Enarmad bandit (Jennings el mills), stora balla emaljskyltar,jukebox (Seeburg, AMI mm)Eller någon annan ball nostalgi pryl.
Nu har du äntligen chansen att köpa en Cadillacbilsoffa i kanonskick. Soffan är tillverkad av bakdelen på en Cadillac Coupé de Ville årsmodell 1960. Den är tillverkad av ett proffs med bl. a. ny lack, belysning och perfekt krom - självklart med alla originaldelar. Soffan är lackad i rött och har även ett rött härligt skinn. Ibland säljs bilsoffor som är replica eller tillverkade i plast, men denna är tillverkad av ett proffs. Ta nu chansen att utrusta finrummet eller hobbyrummet med en unik soffa som kan användas året runt och inte bara när det är sol ute. Soffan kan eventuellt bytas mot exklusiv jukebox, flipperspel eller enarmad bandit. Soffan avhämtas i Bromma Stockholm. Välkommen att kontakta mig för en visning.
Kolla in dessa fina soffor, en cadillac 59 55000kr sen har vi en chevrolet 55-56 34000kr och en sheva 57,a.43000kr jukeboxen på bild är en seeburg r 1954 34000kr Ring Magnus för mer info på tel 0703471898
Röd bilsoffa passande Cadillac coupe deville -66 sökes.