Quantcast
Till salu inom: ”

cafe racer sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

inköpt i oktober 2011 till ett cafe bygge men har nu bestämt att det blir en bobber styk istället. Tillverkad i glasfiber och i stortsätt oanvänd. Har bara haft den liggandes i garaget..... info om sadeln. Racer seat RICKMAN. * höjd 125 mm * sittyta 320 mm * bredd 193 mm * totala längd 545 mm köpt i tyskland för 94 e mer info: http://www.kickstartershop.de/product_info.php?info=p4050_Racer-seat-RICKMAN.html Skall varan skickas så tillkommer frakt.
Funderar på att sälja min båge till förmån av en skrev raket. Årsm.2009 Uttagen 2012 Ca.600mil 160 mil service gjord. Bänkad och inställd. Drar ifrån alla större Harleys och många sporthojar vid rödljusen=) Mkt godis på med tillhörande kvitton. RSD Clip on styre RSD Cafe sadel RSD Mätar hållare Super tuner Screaming Eagle Heavy breather Vance&Hines Competition Series system som låter gudomligt. En hoj som sticker ut och drar många blickar åt sig vart man än kommer. Fler bilder kan mailas vid intresse. ENDAST SERIÖSA som har pengar!!!!! Däck sparkare och annat löst folk gör sig icke besvär!
Avstannat amatörprojekt säljes. Klarade inte av att reda ut elektroniken och det är väl dags att erkänna att jag aldrig kommer att göra det heller. Köpte den väl fungerande 2008 för 10 tusen, körde den ett år innan jag börja bygga om den. Nya prylar för mer än 10tusen på den. Bla ny sadel, styre, fotpinnar, styrändesblinkers, fram och baklampa, luft o oljefilter. Har inte rört motorn internt alls. Däremot har luftburken tagits bort. Säljes som projekt utan garantier till någon som kan dra om elsystemet.
Moto Guzzi V7Racer Mätarställning: 0 mil Färg: Chrome Typ: Custom Info: Guzzi´s Cafe´Racer är nåt extra! Med ett utseende som bräcker det mesta och bra komponenter gör den till ett klockrent exemplar på "old-school" scenen. 179kg, 50hk, ställbara dämpare, tillbakaflyttade reglage inbjuder till många roliga timmar i sadeln! Sväng förbi vår butik och beundra denna skönhet och alla andra snyggingar som står uppradade! Vi har även Finansiering och en oslagbar märkesförsäkring! Är du alltför otålig så kolla här så länge: www.probike.se eller www.facebook.se/probikesweden Varmt välkommen!
1977 honda k3. mätreställning 3,361mil. den har blivit stillastående den senaste 2år Avställd och besiktningen gick ut förra vecka, men den har gått endast 9 kilometre sedan senaste beskitningen så ser jag ingen problem. Jag har ingen körkort eller dragkrok på bilen annars gör jag den besiktningen själv. medföljer cafe racer styre och sadel, motorbåge och sissybar. priset är fast. säljer jag den inte så får den stå kvar i garaget