Quantcast
Till salu inom: ”

cafe racer sadel säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Avstannat amatörprojekt säljes. Klarade inte av att reda ut elektroniken och det är väl dags att erkänna att jag aldrig kommer att göra det heller. Köpte den väl fungerande 2008 för 10 tusen, körde den ett år innan jag börja bygga om den. Nya prylar för mer än 10tusen på den. Bla ny sadel, styre, fotpinnar, styrändesblinkers, fram och baklampa, luft o oljefilter. Har inte rört motorn internt alls. Däremot har luftburken tagits bort. Säljes som projekt utan garantier till någon som kan dra om elsystemet.
Moto Guzzi V7Racer Mätarställning: 0 mil Färg: Chrome Typ: Custom Info: Guzzi´s Cafe´Racer är nåt extra! Med ett utseende som bräcker det mesta och bra komponenter gör den till ett klockrent exemplar på "old-school" scenen. 179kg, 50hk, ställbara dämpare, tillbakaflyttade reglage inbjuder till många roliga timmar i sadeln! Sväng förbi vår butik och beundra denna skönhet och alla andra snyggingar som står uppradade! Vi har även Finansiering och en oslagbar märkesförsäkring! Är du alltför otålig så kolla här så länge: www.probike.se eller www.facebook.se/probikesweden Varmt välkommen!
1977 honda k3. mätreställning 3,361mil. den har blivit stillastående den senaste 2år Avställd och besiktningen gick ut förra vecka, men den har gått endast 9 kilometre sedan senaste beskitningen så ser jag ingen problem. Jag har ingen körkort eller dragkrok på bilen annars gör jag den besiktningen själv. medföljer cafe racer styre och sadel, motorbåge och sissybar. priset är fast. säljer jag den inte så får den stå kvar i garaget