Quantcast
Till salu inom: ”

childeric sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min Luc Childeric sadel. Den är i färgerna svart och mörkbrun,säljes med tillhörande stigläder och sadelgjord. Stigläderna är extra långa, sadelgjorden är 35cm och sadeln har extra vaddering i kåporna. I sadeln står det: 1DI 185 1070 04 SUS AO Totala nypriset var 32.000:- och jag säljer det nu för 24.500:-. Sadeln och dess tillbehör är i mycket gott skick. Den är väldigt sparsamt använd då jag haft fler sadlar,(de senaste två åren är sadeln inte använd något alls.) Vid snabb affär kan priset diskuteras då jag ska flytta utomlands.
Svart Santa Cruz Leopold Platinum. Vid bom och 17" i sitsen. En Childerickopia i mycket bra kvalite och som faktiskt känns som en Childeric att rida i. Kalvskinnsklädd med djupt och väldigt mjukt säte. Större knästöd som placerar din skänkel korrekt. Singelkåpa och långa stroppar. En mycket bekväm sadel som man sitter bra i. Bommen är av stålförstärkt trälaminat. 10 års garanti på bom och 1 år på sömmar och stroppar. Rostfria stigläderkrampor. Nypris 13.900,- Använd sedan december och den är mycket välskött så den är i väldigt bra skick. Bilder kan mailas och priset är prutbart. Säljes endast p g a att den inte passar min häst längre.
Luc Childeric dressyrsadel säljes, Svart, 18, 5", A0 = normal mot vid. Djup sits med stora knästöd. Singelkåpa som ger bästa kontakten med hästen. Fantastisk kvalitet på lädret. Kåpstorlek 2. Stoppade kåpor. Byggd 2002. Den har bruna sömmar och london stripe i sitsen. I mycket fint skick, alltid behandlad med childerics egna underhållsmedel. Passar den lite grövre dressyr hästen då bommen är normal mot vid.
Jag har en 18½ (17½, childeric har större mått) tums svart DAC childeric. Den är 9 år och otroligt välskött med enbart childerics egna produkter. Det är en A0 så den är vid och kåporna är normala, alltså 2or. Jag har fått den värderad av både Ellen från Ellen&co samt sadelmagasinet och begär 18.500 för den. Sadeln är förnärvarande nere i skåne men kan tas upp på begäran. Jag finns söder som Stockholm, i Huddinge. Det är bara att höra av dig om du är intresserad! Mvh Jennie
Luc Childeric, dressyrsadel. Svart, 18,5" (fransk storlek är som en 17,5") och medium/wide i bomvidd. Sadeln är byggd i 2008. Betyg: 4+ Avbetalning: 610 kr/mån 36 månader med en ränta på 7,95%. Uppläggningsavgift på 295kr tillkommer samt en avi.avgift på 29kr/månad. Mer information hittar ni på vår hemsida www.bockmanncenter.se. Sadeln skickas gärna och öppet köp lämnas på 5 dagar. Ni kan enkelt beställa denna sadel genom att gå in på bockmanncenter.jetshop.se under fliken sadlar. Kan även ringa till butiken på 040-450820 mån-fre 14-18 eller lör-sön 10-15. Ni kan välja att betala med kort, till bankgiro eller genom avbetalning