Quantcast
Till salu inom: ”

caffitaly kapslar kaffe latte säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

blandat

Norrköping
Kaffemaskin

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Vi säljer vår espressomaskin från Scandinavian Standard. Produktbeskrivning finns nedan: Produktbeskrivning En snygg och praktisk espressomaskin från Scandinavian Standard, i samarbete med Caffitaly, där du enkelt kan välja mellan vanligt bryggkaffe eller espresso. Med kapselmaskinen kan du enkelt göra en kopp kaffe eller espresso när du vill - snabbt och enkelt utan väntan och spill! En espressomaskin med ett kapselsystem gör att kaffets arom bevaras längre, och att varje kopp är nybryggd. Dessutom kan du skumma mjölken till din latte med mjölkskummaren eller få varmt vatten till ditt te. Kapselmaskinen är vit. Kaffekapslar i 10-pack med olika kaffesorter finns att köpa separat i alla elektronikaffärer ex. Onoff, Siba, Mediamarkt och Elgiganten. Även matkedjor som Willys har kapslar till denna maskin. Pris för dessa är 39kr för 10st. Storlek (BxHxD): 25,5x29,8x34,1 cm Ström: 230V/50HZ Effekt: 1000W Rostfri thermoblock Auto-ejektor Elektronisk temperaturkontroll Vattenmängd: 1,3 liter Löstagbar vattentank 15 bars pumptryck On/Off knapp Pre-infusion Behållare för 13 tomma kapslar Nypris: 1700kr Mitt pris 400kr Vi säljer den då vi bytt inredning i köket. Den är i nyskick!
Säljer min Caffitaly Flama kapselkaffemaskin. Alla övervarande kapslar med espresso, kaffe, te, mjölk och choklad ingår! Jag köpte den i maj förra året. Har köpt en inbyggd espressomaskin nu så behöver ej denna.. Nypris då var 2000:-, jag såg att den säljs på nätet nu för 1400:-. Jag vill ha 600:- för allt. Den gör gott och miljövänligt kaffe då Löfbergslila-kapsalna är snälla mot miljön. Den kan brygga espresso, kaffe, te, choklad och via mjölk-kapsal cappuchino och latte. Fler bilder kan skickas via mms.
lite info om maskinen Modern kaffe- och espressomaskin med smart kapselsystem och mjölkskummare! Den lättanvända espresso- och kaffemaskinen har en rolig futuristisk design, och är tack vare sin kompakta storlek lätt att få plats med i köket. Du får enkelt och bekvämt kaffe eller espresso genom det smarta kapselsystemet Caffitaly . Caffitaly producerar kapslar som säljs i över 14 länder och kapslarna uppfyller de senaste miljökraven. Du kan välja mellan kaffe eller espresso och även olika smaker och styrkor. Dessutom kan du med ångröret skumma mjölk för att få en cappuccino eller caffè latte. Tack vare att kaffet förvaras i engångskapslar, hålls det alltid färskt och aromen bevaras. Kapslarna som säljs till den här skandinaviska maskinen kommer från märkena Löfbergs finaste och Ecaffè, och det finns även te eller choklad på kapsel ifall du hellre är sugen på det. Maskinen har ett rostfritt Thermoblock och elektronisk temperaturkontroll. Pumpen har ett tryck på 15 bar. Med den professionella funktionen Pre-infusion förbereds kaffet för det höga trycket genom att kaffekapseln först fuktas försiktigt med vatten. Du får enkelt ditt önskade kaffe med ett knapptryck när du har placerat den valda kapseln i maskinen genom att lyfta handtaget. Den använda kapseln åker sedan automatiskt ner i kaffebehållaren när du lyfter handtaget nästa gång. Behållaren rymmer 13 tomma kapslar innan den behöver plockas ut och tömmas. Vattentanken är även den löstagbar och rymmer 1,3 liter. denna är svart och silver,inköpt på elon i okt 2010 för 1495kr