Till salu inom

"kaffe malare säljes"

Oskarshamn
Igår

Kaffemaskin

2 000 kr
Blocket.se
Mora
3 dagar

Rocket Fausto Touch kaffekv...

8 000 kr
Blocket.se
Varberg
8 dagar

Melitta Caffeo Barista- kaf...

3 500 kr
Blocket.se
Köping
9 dagar

Kaffekvarnar Mazzer & Mahlk...

7 900 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
12 år

Kaffemaskin

Hyrahyra.se
Ragunda
Igår

Kaffe tuktuk(moped) edriven

38 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Opel Corsa 5-dörrar 1.2 eco...

45 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Student litteratur

200 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Jura Ena 8 Vit Kaffe maskin

6 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Upplands Väsby

3 499 kr
Blocket.se
Butik

Stelton Collar kaffekvarn

655 kr
NYTT Bagaren och Kocken

Tidigare annonser till salu

Kyldisk och annat

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En styck kyldisk med mått: 205cm brädd 110cm djup samt 120cm hög. Undertill på baksidan finns två "kylskåps" fack, säljes på grund av nedläggning av verksamhet, den har fungerat mycket bra för mig. Pris för denna 7500:- Har även en kaffe maskin, den mal bönorna själv om man så önsakr, går även att köra med pullver. den klarar espresso och latte, mycket fin maskin, ny servad, bör ses, denna önskar jag 4500kr för. Finns också en smörgås/toastgrill Euromax, som jag säljer för 3000kr. Allt bör ses på platts. Alla priser går att diskutera, framt ombestyrs av köparen.
7 500 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Alingsås

Jura Impressa F50, kvalitetskaffemaskin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Jura Impressa, kaffemaskin som blev "bäst i test" i den stora schweitziska undersökingen. Den är mycket enkel att hantera. Den brygger både med kaffebönor som den mal själv, eller med färdigmalet kaffe. Du ställer snabbt in den styrka du önskar på kaffet. Du gör enkelt expresso eller cappucino/latte med den proffisionella cappucinoskummaren. Du kan också få hett vatten. Naturligtvis kan du även ställa in tiden. Mycket enkel rengöring. Maskinen talar om när det är dags. Den är knappt fyra år gammal och nyservad. 1,5 kg kaffebönor ingår. Ny kostade den 11.000kr.
4 200 kr
Blocket.se

Kaffekvarn Petra M20

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Det är en bra kaffekvarn som fungerar felfritt. Nypris 1500:- Lite förklarande text från ett företag: Kaffe är alltid bäst nymalet. Smaken börjar försvinna redan efter några minuter. Så varför inte skaffa en egen espressokvarn? Tyska Petra erbjuder en elektrisk kvarn där kaffet mals mellan stålskivor. Grovleken kan enkelt och med hög precision ställas in med en ratt. Dessutom finns förinställda lägen för antal koppar. Malningstiden är kort, upp till två minuter, och kapaciteten är ett kvarts kilo kaffe åt gången. Ratt för önskad malgrovlek Förinställda lägen för antal koppar Snabb malning Upp till ett kvarts kilo kaffe per malning
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

Melitta caffeo bar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej säljer nu våras fantastiska kaffe maskin. Maler hela bönor så kaffet blir fantastiskt gått, går även att använda färdig malt kaffe. Den skummar mjölk så du kan göra alla möjliga olika slags kaffe "drinkar" Köptes av oss för 2 år sedan för 9995:- billigast på prisjakt i dag är 6500:- Så jag tycker 4500 låter bra. Vid riktigt snabb affär kan jag tänka mig gå ner något. Någe ni undrar över så är det bara att höra av sig Med vänlig hälsning, Emma Andersson
4 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Rancilio MD50 espressokvarn

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rancilio MD50 är en kvarn med stor kapacitet. MD50 är avsedd för professionellt bruk, dvs restauranger och caféer. Den har en mycket stark motor som maler på låga varv för att undvika att kaffet överhettas vid malningen. Inställningsbar malningsgrad från mycket fin till grov. Enkel att sköta och hantera. MD50 har en bönbehållare med en kapacitet på 1000 gram, kvarnen kan mala c:a 7 - 9 kg i timmen. Serienummer 568011, 450 W, 220-240 V, tillverkad 1994. Nya malskivor för ca 2 år sedan. Bud!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj