Quantcast
Till salu inom: ”

kaffe vagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leendet
F
Vårnatt
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kanonfin duovagn, inköpt i mars -11. Färgen heter "kaffe" och har härligt mönster. Liggdelen är komplett med madrass, kudde, täcke, bäddset och överdrag. Den har även ett ryggstöd så sittläge finns när babyn inte vill ligga ner. Sittdelen är oanvänd och har sele och footsack, justerbart ryggstöd med fullt liggläge. Rymlig skötväska, allt i samma färg. Medföljer också ett regnskydd och myggnät. Lufthjul och rymlig varukorg. Vagnen är gjord av tåligt och vattenavvisande material som har UV-skydd och är flamsäkert. Vagnen är mycket trevlig att köra och har härligt gung.. Vi vill ha 2500kr för alltihop, vagnen finns i Torsby...
CF Moto mässa/Demodag 27okt 10-16 Mätarställning: 0 mil Färg: Alla Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Lördagen 27oktober mellan 10-14 Bjuder vi på kaffe och lite gott samt massor av fina erbjudanden! på plogar vagnar hjälmar lås m.m, Kompletta 4x4 maskiner med plog från 41500kr cf-moto500 från 49900kr inkl plog vi har maskiner från 50cc till 800cc alla arbets 4x4 ingår plog på köpet! välkommen kyrkhagsvägen 6 14144 Huddinge 08-7076022
Otroligt rejält svensktillverkat släp. Helt i aluminium vilket gör den enormt lättdragen. Perfekt skotervagn, 2st långa maskiner går på. Hjulen är placerade under vagnen vilket gör att den går i bilens hjulspår. Kåpan går att få lackerad i svart, vitt eller ofärgad aluminium. 3S skotervagn Inline 4,3m x 1,9m. 1300 kg axel Lämplig för 2 långa skotrar eller 1 skoter +pulka. Vikt ca 300 kg. Modellerna går att få kundanpassade. Finans via WASA Kredit. Välkommen in till oss på NAViS på en god kopp kaffe.
Emmaljunga kombivagn säljes i fint skick. Färgen är svart och kaffe med mönster av små älgar på insidan. Det går att enkelt vända på styret så barnets färdriktning ändras vilket är smidigt när man vill skydda barnet mot sol eller vind. Vagnen är kompakt och stabil och tar förvånansvärt lite plats när den är ihopfälld. Hårdlift och Quadrolift som kan göras om till åkpåse i sittvagnen senare kommer med. Fempunktsbälte med stretch och integrerat myggnät i suffletten. Emmaljunga regnskydd och parasoll i samma färger kommer med men tyvärr så är fästet trasigt men går säkert att köpa för en billig peng.
Blå sulky/barnvagn i toppenskick!. Praktisk till resan då den lätt kan fällas ihop till kompakt format. Lika smidig till vardags med gott om förvaringsutrymme. Går att justera om du vill köra med roterande el svängbara främre hjul eller om du vill ha den i fast läge, lättkörd. Suffletten kan justeras i olika lägen så även ben stödet.Sitt o liggläge. Saknar dock sittbåge fram. Drick o kaffe bricka. 3 år gammal men använd sparsamt för vårt första barn när vi varit på resande fot och vagnen är därför i gott skick.