Quantcast
Till salu inom: ”

kaffe vagn säljes

Tidigare annonser till salu

Otroligt rejält svensktillverkat släp. Helt i aluminium vilket gör den enormt lättdragen. Perfekt skotervagn, 2st långa maskiner går på. Hjulen är placerade under vagnen vilket gör att den går i bilens hjulspår. Kåpan går att få lackerad i svart, vitt eller ofärgad aluminium. 3S skotervagn Inline 4,3m x 1,9m. 1300 kg axel Lämplig för 2 långa skotrar eller 1 skoter +pulka. Vikt ca 300 kg. Modellerna går att få kundanpassade. Finans via WASA Kredit. Välkommen in till oss på NAViS på en god kopp kaffe.
Emmaljunga kombivagn säljes i fint skick. Färgen är svart och kaffe med mönster av små älgar på insidan. Det går att enkelt vända på styret så barnets färdriktning ändras vilket är smidigt när man vill skydda barnet mot sol eller vind. Vagnen är kompakt och stabil och tar förvånansvärt lite plats när den är ihopfälld. Hårdlift och Quadrolift som kan göras om till åkpåse i sittvagnen senare kommer med. Fempunktsbälte med stretch och integrerat myggnät i suffletten. Emmaljunga regnskydd och parasoll i samma färger kommer med men tyvärr så är fästet trasigt men går säkert att köpa för en billig peng.
Blå sulky/barnvagn i toppenskick!. Praktisk till resan då den lätt kan fällas ihop till kompakt format. Lika smidig till vardags med gott om förvaringsutrymme. Går att justera om du vill köra med roterande el svängbara främre hjul eller om du vill ha den i fast läge, lättkörd. Suffletten kan justeras i olika lägen så även ben stödet.Sitt o liggläge. Saknar dock sittbåge fram. Drick o kaffe bricka. 3 år gammal men använd sparsamt för vårt första barn när vi varit på resande fot och vagnen är därför i gott skick.