Quantcast
Till salu inom: ”

caje w huss litografi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bland stenarna på en strand utanför Göteborg upptäcks delar av en styckad manskropp. Det enda kriminalinspektör Irene Huss har att gå efter är en mycket speciell tatuering på torson. Utredningen leder henne till Köpenhamn och en alltmer intensiv jakt på en sjuk bestialisk mördare. En mördare som hon vet snart kommer att slå till igen och som dessutom börjar fatta intresse för hennes egen familj. När hennes dotter mystiskt försvinner ställs Irene inför det ohyggliga faktum att hon kan tvingas att jaga sin egen dotters mördare. Irene Huss är en karismatisk och modern kvinna som tidigare varit europamästare i Ju-jutsu. 38 år gammal är hon mitt uppe i karriären som kriminalinspektör, men hanterar samtidigt ett hemmaliv med make och två tonårsdöttrar. ?Tatuerad torso? är den första av totalt sex filmer som bygger på Helene Turstens storsäljande deckare om kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor på mordroteln i Göteborg. De övriga filmerna är ?Den krossade tanghästen?, ?Eldsdansen?, ?Nattrond?, ?Glasdjävulen? och ?Guldkalven?.
Doktor Sverker Löwander hittar mitt i natten sin sjuksköterska strypt i det anrika Löwanderska sjukhuset. Det enda vittnet hävdar att syster Tekla synts i korridorerna under natten, något som kriminalinspektör Irene Huss har lite svårt att tro - syster Tekla hängde sig nämligen på sjukhuset för sextio år sedan. Ju mer Huss rotar i fallet desto märkligare framstår allting. Irene Huss måste inte bara leda en utredning i nutid, hon måste ta sig tillbaka till det förgångna för att få svar på alla frågor. Men i det förgångna finns inte bara den spökande syster Tekla? Samtidigt som Irene brottas med ett av hennes mest svårlösta fall i karriären börjar hennes och maken Kristers långa och krävande arbetsdagar att tära på deras äktenskap.
Illusion film spelar in på fredagen den 29 april in långfilmen Irene Huss – Jagat vittne. Vi kommer att spela in scener som utspelar sig på ett litet ”festival område” typ i liknelse med Göteborgs kalaset. Vi söker nu efter barnfamiljer som vill vara med som statister denna dag. Det kommer att finnas en hoppborg, samt glass för barnen. Det går även bra att söka som enskild person. Inspelningen sker i centrala Göteborg. Inspelningen beräknas från 9:30-17:30. Ange i ansökan hur många ni är som kommer samt namn. Vi behöver även personnummret på barnen, dock inte de fyra sista siffrorna. Välkommen med din ansökan! Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Huss & Dalton TD-R Custom Brasilian En fantastisk och mycket ovanlig gitarr med Brazilian Rosewood i sarg och botten och med Sitka i toppen. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. I vår butik har du mer än 200 nya, begagnade och vintage gitarrer att välja mellan. Vi är även ett musikställe miniformat då vi varje lördag kl. 14.00 har levande musik i butiken. Fritt inträde. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern.
Färglitografi "Kamin och Nypon" av Mona HussWallin Signerad M Huss W Blad nr 319/360 Motivets mått: 61 x 44 cm Om Mona Huss Wallin: Bildkonstnär, född 1944 i Stockholm. Bosatt i Göteborg sedan 1973. Hon studerade vid Andes Beckmans skola i Stockholm 1962, 1963. ABF målarskola, Stockholm 1964, 1965. Hon har haft stor glädje och stöd från sin mor, konstnären CajeHuss, skulptören Bror Marklund och många andra konstnärer, som hon umgicks med i sin ungdom. Litografen Rolf Jansson lärde henne tekniken att teckna på sten 1969-1980. Hennes målningar och litografiska blad är spontana och något naiva och flödar av vitalitet och upptäckarglädje. Hon har arbetat med illustrationer till, Forårets Have och Havens Stauder av Å. Nicolaisen. Representerad: Nationalmuseum i Stockholm, Bohusläns Museum, Kalmar Konstmuseum, Stockholms stad, Länsmuséet i Gävle, Borås Konstmuseum, Jönköpings läns museum, Naturhistoriska Muséet i Göteborg, Sjöfartsmuséet i Göteborg, Statens Konstråd, Göteborgs Konstnämnd. Skara stads Samlingar, Uddevalla Stads Kulturnämnd, Kommuner och Landsting. (Källa: Amanda Konstnärslexikon)