Quantcast
Till salu inom: ”

campingbil till salu västra götaland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har stunden kommit för att sälja min fina campingbuss/husbil. Det är en 91a vw t4 bensin 5cyl, utrustad av båtbyggaren Dehler. Två fullstora sovplatser nere och två i hängbritsar. Markis och ett tällt för att sätta bak.Bilen är mycket välaktad och fin. Plus en massa andra finesser. Den har gått 20300mil nybesiktigad 3/4 blank lapp och nyskattad.Kamremmen är bytt vid 197000mil med vatten pump o löprulle.Kontaktas endast via telefon.
VW Westfalia Californa Club 2,5 Campingbil 1993 Värderingsmannens kommentar: VW California, en stilbildande och populär campingbilmodell. Detta exemplar har förhållandevis låga mil på mätaren och är i normalt skick med hänsyn till ålder. Några anmärkningar förekommer. Utrustning: LB, 12490 mil Taklucka, Servo, Centrallås, CD-Stereo, Dragkrok, Bränslevärmare, Toa, Kylskåp med frysfack, Markis, Tonade rutor OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris. Säljs 2013-11-27 på www.kvd.se
Campingbil i absolut nyskick, inte en skråma!
Dubbeldäckad,skattefri.Bes vartannat år.Campingbil efter lite fix.Bes i juni.Dåliga bromsar.Volvomotor.Byte tages.OBS SVARAR INTE PÅ MAIL!!