Quantcast
Till salu inom: ”

höns västra götaland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stiliga prinsar och en ärtig prinsessa till salu, uppfödda i trygg lantlig miljö. Prinsarna har ännu inte fullt utvecklade stjärtfjädrar men spelar gärna (= fäller ut stjärtfjädrarna och dansar för prinsessan). Prinsessan har en felfri vuxen fjäderdräkt. Födda i juli 2010. Trevliga, vana att gå med höns i hönsgård men kan lära sig att gå fritt ute. Visar bild på fadern för att visa hur fantastiska även dessa prinsar kommer bli. 1500 kr för prins + prinsessa eller 800 kr styck.
Vi önskar hyra ett hus med lantligt läge. Vi är 2 vuxna med fast arbete,inga bet. anmärkningar eller liknande,2 barn 12, 18 år . Det finns ytterligare 2 ungdomar som bor hemma i dagsläget 19 och 21 år men de flyger snart ur boet. Vi bor idag på landet och trivs med det.Några höns har vi och då jakt är ett av intressena finns det också jakthundar.Vi skulle uppskatta ett fritt läge med möjlighet att odla lite i vårt växthus men det är inget måste.
Nu finns det några kullar kaninungar till salu från uppfödare. Det är renrasiga dvärg vädurar utan stamtavla. Finns både honor och hanar i olika färger, pälsslag och ögonfärger. Vana vid barn, katter, hundar och höns. Självklart är man välkommen på besök hos gullungarna innan man bestämmer sej:) Vissa ungar kan flytta redan idag, andra kan tingas och flytta om ett litet tag. Mer info om ungarna hittar ni på vår hemsida: www.123minsida.se/blazippanskaniner Vid intresse eller frågor, ring för snabbast svar. Med vänlig hälsning
Nu har det blivit lite för många höns på gården, så några måste flytta. Vi säljer två grupper med två hönor och en tupp i varje grupp. Tupparna är ca 4 månader och hönorna är ca ett år. Dom är guldsvartbandade, och väldigt söta;). Mvh Anna (priset är per grupp) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.