Allt till salu inom "kattungar till salu västra götaland"

Sortering:
Öckerö
Idag

Ragdoll kattunge

8 500 kr
Blocket.se
Tidaholm
Igår

Maine Coon kattungar

13 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Transportväska i tyg

100 kr
Blocket.se
Västra Götalands län
2 år

Burmester 051 Integrerad fö...

22 000 kr
Hifitorget.se
Butik Mölndal
Igår

Tesla Model X Performance T...

769 900 kr
Blocket.se
Svenljunga
Igår

Tysk Jättescheck

500 kr
Blocket.se
Butik Alingsås
Igår

Laika Ecovip R718 Dubbelbädd

299 900 kr
Blocket.se
Butik Skara
Igår

Opel Corsa 5-dörrar 1.2 eco...

69 900 kr
Blocket.se
Kungälv
Idag

Två underbara birma kattungar

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Orust

Gosiga kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu finns det 3 st pratglada kattungar beredda för nästa hem, dom är 13 veckor den 23 juli. Mamman är en 75% Norsk skogskatt och är en lugn och trygg förebild. Det är 2 honor och 1 hane. Dom är vana vid hund och barn och fixar ju kattlådan perfekt sedan dom var 4 veckor. En av dom svarta har lite "krullig päls" o har längre päls så den vill jag ha 500:-. När dom hämtas är dom avmaskade. Ring gärna för mer info till Agnetha tel 0304-23127 eller 0703 447396.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Borås

Gosig kattunge

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi tvingas nu tyvärr sälja vår underbara kattunge pga allergi. Lille Teus är 14 veckor gammal. Han är lekfull, gosig och social . För Teus bästa ser vi helst att han kommer till ett hem där han kan vistas utomhus, men då vi har haft honom i lägenhet funkar han minst lika bra som innekatt. Han är rumsren och har ett gott uppförande. Vi önskar honom ett kärleksfullt hem! Mejla eller ring (dagtid kl 12-15) ps diverse kattleksaker medföljer om så önskas
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skövde

Söta kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två söta små kissar söker nytt hem. Den tre färgadade är en hona och den svarta är en hane. Är vana vid barn och hundar. Vill att de kommer trevliga hem, gärna med en katt kompis, och med möjlighet att komma ut, då de redan är vana vi det och verkligen älskar det!! De är naturligtvis rumsrena och avmaskade! Är nu åtta veckor, kan flytta hemifrån tidigast v.32 då dom är tolv veckor. På bilden är den svarta bara fyra veckor, så han är mycket kraftigare nu så klart. Välkommen att ringa eller maila!
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Svenljunga

AKUT 16 st. KATTUNGAR BEHÖVER EGNA HEM

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Finns i alla möjliga färger och teckningar!! Hur söta, fina, och charmiga som helst!! Inte mina katter utan ska hjälpa en jag känner med att hitta ett bra hem till dem. Hoppas så innerligt kunna hjälpa hitta livslånga och kärleksfulla hem!! Kontakta mig vid seriös intresse på: 07 68 46 72 10 ev. leverans kan ske beroende på vart man bor....vill bara att de ska få ett bra hem!!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Vårgårda

En kattunge söker nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu är det bara en liten kattunge kvar i kullen som inte är bortlovad. Denna juvel är en honkatt som är 7 veckor och leveransklar v 34. Vid leverans är hon avmaskad , och med leveransen får du också med mat att börja med, leksak och en liten filtbit så att hon känner sig trygg. Ring mig gärna för frågor eller intresse, svarar inga förfrågningar per mail och ber ödmjukast att bara seriösa intressenter hör av sig .
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj