Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu västra götaland säljes

kattungar

Trollhättan
Kattungar

Bengtsfors
Kattungar

Götene

Tidigare annonser till salu

Nu finns det 3 st pratglada kattungar beredda för nästa hem, dom är 13 veckor den 23 juli. Mamman är en 75% Norsk skogskatt och är en lugn och trygg förebild. Det är 2 honor och 1 hane. Dom är vana vid hund och barn och fixar ju kattlådan perfekt sedan dom var 4 veckor. En av dom svarta har lite "krullig päls" o har längre päls så den vill jag ha 500:-. När dom hämtas är dom avmaskade. Ring gärna för mer info till Agnetha tel 0304-23127 eller 0703 447396.
Vi tvingas nu tyvärr sälja vår underbara kattunge pga allergi. Lille Teus är 14 veckor gammal. Han är lekfull, gosig och social . För Teus bästa ser vi helst att han kommer till ett hem där han kan vistas utomhus, men då vi har haft honom i lägenhet funkar han minst lika bra som innekatt. Han är rumsren och har ett gott uppförande. Vi önskar honom ett kärleksfullt hem! Mejla eller ring (dagtid kl 12-15) ps diverse kattleksaker medföljer om så önskas
Två söta små kissar söker nytt hem. Den tre färgadade är en hona och den svarta är en hane. Är vana vid barn och hundar. Vill att de kommer trevliga hem, gärna med en katt kompis, och med möjlighet att komma ut, då de redan är vana vi det och verkligen älskar det!! De är naturligtvis rumsrena och avmaskade! Är nu åtta veckor, kan flytta hemifrån tidigast v.32 då dom är tolv veckor. På bilden är den svarta bara fyra veckor, så han är mycket kraftigare nu så klart. Välkommen att ringa eller maila!
Finns i alla möjliga färger och teckningar!! Hur söta, fina, och charmiga som helst!! Inte mina katter utan ska hjälpa en jag känner med att hitta ett bra hem till dem. Hoppas så innerligt kunna hjälpa hitta livslånga och kärleksfulla hem!! Kontakta mig vid seriös intresse på: 07 68 46 72 10 ev. leverans kan ske beroende på vart man bor....vill bara att de ska få ett bra hem!!
Nu är det bara en liten kattunge kvar i kullen som inte är bortlovad. Denna juvel är en honkatt som är 7 veckor och leveransklar v 34. Vid leverans är hon avmaskad , och med leveransen får du också med mat att börja med, leksak och en liten filtbit så att hon känner sig trygg. Ring mig gärna för frågor eller intresse, svarar inga förfrågningar per mail och ber ödmjukast att bara seriösa intressenter hör av sig .