Quantcast
Till salu inom: ”

canal digital hd box säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en helt ny Canal Digital HD box som aldrig är använd. Det finns ingen låda till den för att våran gamla box gick sönder och vi fick då denna nya istället. Orsaken till att vi nu säljer denna är den att vi passade på att uppgradera till en inspelningsbar box istället. Vill ha 700:- prutat och klart. Kan skickas men då betalar köparen frakten annars hämtas den i Varberg med viss omnejd.
Då man inte är spec mkt hemma förtiden prioriterar vi om lite, så därför gör vi nu av med vårt canaldigital abonomang! Funkar kanon.. Om man vill överta hela abonomanget får man gärna det helt gratis.. Inkl. HD boxen I abonomanget ingår, Baspaketet, Canal + film packet (HD kanalen), Visat sport kanalerna. Om inte så säljes boxen för 450 kr då den är mindre än 6 månader gammal. Abonomanget har en bindningstid på 3 mån, om man vill ändra på abonomangs erbjudandet. Världens lättaste att koppla in!
helt ny i kartong fullhd box,grym mottagare och utbytbara tuner.internet trådlöst nätverk ,mm mm finns massor med finesser tuner för cabeltv sitter i nu,,men kan enkelt bytas ut,till satellit,kostar 479kr,finns kvitto karton garanti mm--helt ny pris endast 2200kr canal digital fullhd box den som är under miracleboxen- 1200sek ny pris 3000sek har jag för mig ring 0705743463 ring bara om du ska köpa!!! inga mail skambud eller sms
HD Sagem dekoder utan hårddisk, nya strömkablar, texten på dosan knappar syns inte på så många knappar, inga konstigheter annars mycket stabil box. Använd till igår så den senast programvaran finns så det är bara att koppla. 500:- ny fjärr kostar 195 på canal digital om man vill ha tryck på alla knappar, min funkar utmärkt annars. LNB huvud med plats för fyra kablar in 250:- kabel ny inplastad komplett 25meter 250:- prutat och klart
Har 5 st boxar för Canal Digital. Uppifrån och ner är det följande. 1. HD box inspelningsbar. HDMI och scart. Både satellit och markbundet. 700 kr 2. Box med inspelningsmöjlighet. Scart kontakt. Både satellit och markbundet. 400 kr 3. Box för både satellit och markbundet. 200 kr 4 och 5. Box för satellit. (en fjärr saknas). 100 kr. Skickar helst inte. Ring för mer info.