Quantcast
Till salu inom: ”

cannon djuprigg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trousers

Sverige
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ombyggd Selco med plant golv. Utmärkt fiske/ trollingbåt. Den blå soffan är helt okänslig för väder,hålstansad plåt och försedd med gångjärn så man kan ha bensintanken bakom soffan. Båten är lättdriven och sjösäker, tyvärr ej någon motor. Om jag kommer ihåg rätt så hade vi en motor med kort rigg på båten. Vagnen är ett hemmabygge som fungerar bra att lägga i o ta upp båten med. Går fint och stadigt på vägen. Cannon djupriggar o fästen kan medfölja mot pristillägg. jp 070 7254920 lt 070 2756289
En vit HR 410 S motorbåt från 2003 med EU-trailer i fint skick. Styrpulpet, 40 hästkrafter. Motorn är av märket Mercury elpt från 1996. Garmin 421 plotter med HXEU470S kort, ett humminbird ekolod, 2 stk cannondjupriggar och en EU-trailer medföljer båten. Jag köpte den för snart två år sedan och har inte varit ute med den så mycket som jag önskat. Har inte tid tyvärr och säljer den därför. Är inte intresserad av byten. Fler foton kan mailas. Ring för mer info. Finns i Vålberg. BVSA.
Trevlig walkaroundbåt från Usa som går riktigt bra i vattnet . Bred och stabil båt som klarar runt 40 knop . Fast tank 120L. Rostfri propeller . Mycket bra till både fiske , bad , vattenskidor/wakeboard etc. Trollingutrustad med targabåge med 8 st spöhållare , 2 st Cannon Unitroll djupriggar med 3 spöhållare / rigg samt teleskopisk trollingmast. Lowrance LMS480m Ekolod/GPS. Motorer : Johnson 175 Hk Oceanrunner + 15 hk Parsun 4-t. Boggietrailer Sävsjösläpet 1500 kg bromsad. Pris beror på utrustning , ring för mera information .
Ska nu sälja våran buster rs som vi har haft i sommarstugan. Båten är från -88 och är i bra bruksskick. Visst finns det märken och lite skav men den funkar alldeles utmärkt. Motorn är en Yamaha 40 hk 4takt från 2004 som har gått 241 Tim dvs väldigt lite och servad varje år. Trailer 80 km/h , ekolod Lowrance Elite 5X PRO, 2 st lite äldre Cannon Djupriggar följer med. Kan ses i Örebro eller Fagersta. Fler bilder kan skickas vid intresse. Priset kan diskuteras vid snabb och problemfri affär.
Säljer två stycken trippel-spöhållare som passar till cannon unitroll djupriggar. Så gott som nya, endast monterade på våra riggar under EN fisketur för att se så dom passar på riggarna och att de fungerar som dom ska. Säljes pga att vi redan har våra spöhållare men säljer dessa till annan behövande storfiskare. Svetsade och tillverkade av rostfritt och gjorda för att monteras bak på djupriggen. Kan skickas, men köpare står för frakten. 500kr/st