Quantcast
Till salu inom: ”

troll bedside crib säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Troll

Umeå

Tidigare annonser till salu

Tre möbler i en! Babysäng, sidosäng avsedd att placera bredvid föräldrasängen samt soffa efter babytiden. Bäddmått 89x40 cm. Ställbar i höjd så att den passar olika höjder till vuxensängar. Perfekt för små ytor. Barnet lär sig från början att sova i egen säng men är ändå nära mamma och pappa om den placeras intill föräldrasängen. Nypris för säng: 1 998 kr (utan tillbehör) I vårt pris får du madrass, kudde (rekommenderad av bvc) täcke, örngott och påslakan samt spjälskydd.
Säljer här en babysäng i mycket fint skick inklusive spjälskydd, madrass, kudde, täcke, lakan, påslakan och örngott. Troll Bedside Crib Two är tre möbler i en - babysäng, sidosäng att placera bredvid föräldrasängen samt soffa efter att babytiden är över. Den är ställbar i höjd vilket gör att den passar olika höjder till vuxensängar och har små, smidiga hjul. Bäddmått: 89 cm x 40 cm Paketpris för allt: 1000 kr.
Troll Bedside Crib Two är tre möbler i en - babysäng, sidosäng att placera bredvid föräldrasängen samt soffa efter att babytiden är över. Den är ställbar i höjd vilket gör att den passar olika höjder till vuxensängar och har små, smidiga hjul. Spjällsängen är i nyskick, madrassen är något nerlegad. Bäddmått: 89 cm x 40 cm. Färg: Vit. 3st lakanset medföljer. För mer information. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=815369