Quantcast
Till salu inom: ”

capri möbler säljes

möbler

Malmö
Ute Möbler

Falkenberg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välskött Capri dubbelsäng (för 2 x 90 cm madrasser) med gavlar och två sängskåp säljes p g a flytt. Säng: längd på gavel: 190 cm höjd på gavel : 100 cm Skåp: höjd på skåp : 63 cm bredd på skåp : 45 cm djup på skåp : 35 cm Kontakt endast via telefon.
Populära ullmattan Capri! Inköpt på inneboende för 2590 kr, slumpas nu för 1000 kr. En liten söm i kanten på undersidan har släppt (se bild) samt en liten fläck på under mattan som absolut inte syns. Därav priset.140?200 cm. Nyligen tvättad samt vädrad och dammsugen. Rök och djurfritt hem. Vi gör om i barnens rum och säljer även en vit Malm byrå 3 lådor i kanonskick för 400 kr! Först till kvarn! Sökord: Rand,Malm,byrå,
Matsalsmöbel inköpt i en antikaffär i Stockholm, har tillhört Axel Munthe, född 1857 i Oskarshamn, död 11 februari 1949 på Stockholms slott i Stockholm, var en svensk läkare och författare. Han var kronprinsessan, sedermera drottning Victorias livläkare från 1893 och fram till hennes död 1930. Han är känd som skaparen av Villa San Michele på Capri. Bordet har en lös glasskiva på toppen för att skydda skivan. Det finns 2 st utdragbara skivor, rymmer gått 8 pers. i utdraget läge. Tillhörande 6 st stolar, klädda i ett lejongult mönstrat sammetstyg. Bord och stolar i gott skick. Pris 6000:-.