Quantcast
Till salu inom: ”

carl malmsten möbler säljes

Tidigare annonser till salu

Soffa tresits, klädsel i mörktgrönt läder kanter med pärlspikning samt rygg med djuphäftade knappar. Några knappar defekta. Stomme i palisander. Framstår med repor/patina på lädret. Längd 198 cm rygghöjd 97 cm. Märkt Åtvidaberg. Sannolikt design av Carl Malmsten. Denna vara är till försäljning på Lauritz.com Alla varor säljs till högstbjudande. För att köpa och sälja på Lauritz.com behövs ett kundnummer, vilket ni enkelt och utan förpliktelser kan registrera på vår hemsida.
Urban gallery är ett nyetablerat webbgalleri som har startats med målet att skapa en länk mellan den oetablerade kreatören och allmänheten. Vi erbjuder unika möbler, fotografier och inredningsobjekt vilka inte går att finna i dagens butiker. Samtliga kreatörer har valts ut noggrant och kommer ifrån några av Sveriges ledande designskolor; Konstfack, Beckmans och CarlMalmstens möbelskola. För att köpa och se fler av våra kreatörers verk, besök vår hemsida www.urbangallery.se
Carl Malmsten: Genuint och elegant hörnskåp i ek. Märkning av skåpet verifierar att det är en äkta Carl Malmsten möbel. Skåpets form är ovanifrån betraktat trekantigt. höjd: 180 cm Bredd 100 cm största djup: 56cm. Skåpet är i mycket gott skick. Pris: 5500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag säljer en Malmstenssoffa som är i väldigt fint skick! Ägaren innan mig hade den som prydnad, och jag har själv inte använt den mycket heller. Soffan är gjord som ett gesällprov och har därför ingen brännmärkning. Bredd: 160 Djup: ca 80 Höjd: 90 Är du intresserad av att provsitta eller har några frågor är det bara att höra av sig! Skicka helst sms, så svarar jag så snart jag kan.
Soffa Carl Malmsten Äldre modell från gissningsvis 50-60-talet Armstödsskydd i samma tyg som soffan Omklädd för 25 år sedan med äkta ull/linklädsel. Tyget på ena hörnet av baksidan har klösskador från katt (vänster hörne när man sitter i soffan). Mått Bredd: 188 cm Höjd: 82 cm Djup*: 88 cm *från framkant till vägg, om soffan står kloss an mot vägg Ronald 070-5808058