Quantcast
Till salu inom: ”

carl malmsten farmor säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna fåtölj heter Farmor och är formgiven av CarlMalmsten 1956. Det är en av hans mest välkända fåtöljer och är ursprungligen tänkt som en fåtölj att handarbeta i. Fåtöljen har stått i ett djur och rökfritt hem. Som syns på bilden så behöver fåtöljen kläs om. Själva dynan och fjädrarna upplever jag dock som i gott skick. Hör gärna av dig om du undrar något eller önskar fler bilder. Jag kan leverera fåtöljen inom Stockholm mot en avgift. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Carl malmsten fåtölj säljes modell "Farmor". Orginal klädsel. Finns fläck på sittdynan se bild. Litet skavmärke på ena stolsbenet se bild. Annars i mycket bra skick. AB O.H Sjögren stoppmöbler Tranås Sverige. Stått i rökfri och djurfritt hem. Obs! endast för avhämtning i Strömstad! Betalning sker senast 3 dagar innan avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Denna fåtölj heter Farmor och är formgiven av CarlMalmsten 1956. Det är en av hans mest välkända fåtöljer och är ursprungligen tänkt som en fåtölj att handarbeta i. Fåtöljen har stått i ett djur och rökfritt hem. Som syns på bilden så behöver fåtöljen kläs om. Själva dynan och fjädrarna upplever jag dock som i gott skick. Hör gärna av dig om du undrar något eller önskar fler bilder. Jag kan leverera fåtöljen inom Stockholm mot en avgift.
241006 FÅTÖLJ "Farmor" design Carl Malmsten. Utropspris 6000-8000:- Objektet säljs på nätauktion den 12/12, följ budgivning och se sluttider på vår hemsida. Angivna priser är utropspriser, objekten säljs till högstbjudande. Vi har öppet för visning av objekten Mån klockan 13-18:00, Tis-To klockan 13:00-16:30, Fredagar klockan 11:00-15:00, Vi finns vid Bruksgatan 22 i Skoghall, ca 7 km söder om Karlstad. Besök vår hemsida för mer information; http://www.hammaroauktionsverk.se