Quantcast
Till salu inom: ”

carl malmsten farmor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unikt exemplar Säljer en soffa av Carl Malmsten. Soffan köptes ny i slutet av 40- eller början av 50-talet av min farmor och farfar. Jag har inte lyckats få fram namnet på soffan men den har CM inbränt i ett av benen vilket skall innebära att den tillverkades på Carl Malmstens egen fabrik. Tyget är orginal och i stort sett helt men jag tycker personligen att den behöver kläs om. Mått: ca 182 cm lång och ryggen är 75 cm hög. Jag vill ha 3500 kr för den.
Denna fåtölj heter Farmor och är formgiven av CarlMalmsten 1956. Det är en av hans mest välkända fåtöljer och är ursprungligen tänkt som en fåtölj att handarbeta i. Fåtöljen har stått i ett djur och rökfritt hem. Som syns på bilden så behöver fåtöljen kläs om. Själva dynan och fjädrarna upplever jag dock som i gott skick. Hör gärna av dig om du undrar något eller önskar fler bilder. Jag kan leverera fåtöljen inom Stockholm mot en avgift. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Carl malmsten fåtölj säljes modell "Farmor". Orginal klädsel. Finns fläck på sittdynan se bild. Litet skavmärke på ena stolsbenet se bild. Annars i mycket bra skick. AB O.H Sjögren stoppmöbler Tranås Sverige. Stått i rökfri och djurfritt hem. Obs! endast för avhämtning i Strömstad! Betalning sker senast 3 dagar innan avhämtning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Denna fåtölj heter Farmor och är formgiven av CarlMalmsten 1956. Det är en av hans mest välkända fåtöljer och är ursprungligen tänkt som en fåtölj att handarbeta i. Fåtöljen har stått i ett djur och rökfritt hem. Som syns på bilden så behöver fåtöljen kläs om. Själva dynan och fjädrarna upplever jag dock som i gott skick. Hör gärna av dig om du undrar något eller önskar fler bilder. Jag kan leverera fåtöljen inom Stockholm mot en avgift.
241006 FÅTÖLJ "Farmor" design Carl Malmsten. Utropspris 6000-8000:- Objektet säljs på nätauktion den 12/12, följ budgivning och se sluttider på vår hemsida. Angivna priser är utropspriser, objekten säljs till högstbjudande. Vi har öppet för visning av objekten Mån klockan 13-18:00, Tis-To klockan 13:00-16:30, Fredagar klockan 11:00-15:00, Vi finns vid Bruksgatan 22 i Skoghall, ca 7 km söder om Karlstad. Besök vår hemsida för mer information; http://www.hammaroauktionsverk.se