Quantcast
Till salu inom: ”

carl malmsten fåtölj säljes

Tidigare annonser till salu

Två klassiker från Carl Malmsten. Bergshamra, ritad 1943, kom i en liten serie och är därför relativt ovanlig. Mycket bekväm fåtölj som gör sig i de flesta miljöer. Detta exemplar klätt i klassiskt gammelrosa. Helt i tyget, men något slitet och vissa fläckar. Pris: 4 995 kr Värend, ritad 1947. Även denna mycket ovanlig och klädd i samma tyg som på den andra fåtöljen och i motsvarande skick. Pris: 2 495 kr Bägge fåtöljerna är inhandlade på CarlMalmstensbutiken i mitten av 60-talet. Säljes enskilt eller som par.
Carl Malmsten fåtölj som är i bra skick vad det gäller ben och stoppning, men tyget är slitet och något blekt och behöver bytas. Jag vet inte vad modellen heter, men den har ganska hög sitthöjd och är rätt rak i ryggen så den passar nog äldre personer bäst. Plaketten med hans signatur som intygar att den är äkta finns så klart på undersidan. Fåtöljen finns i ett välstädat, djur-och rökfritt hem.
Vacker retro soffa från 1940-talet i CarlMalmsten-liknande design. De förra ägarna (som köpte soffan i nyskick) menar att det är en äkta Carl Malmsten. Hittar dock inte någon märkning. Tyget är väldigt fint, lite skimrande och slitstarkt. Skön att sitta i! 180 cm bredd 75 cm djup 73 cm höjd Kan fraktas mot betalning inom Göteborg lördag 29 nov.
Nu måste denna skönhet tyvärr lämna oss p.g.a platsbrist. Soffan är i fint skick utöver några små, små slitage fläckar på tyget, på ena sittkudden, längst fram. Den är väldigt nätt och vi har haft den i våra söners rum. Mått: 150 x 70 cm I övrigt är den väldigt skön att sitta i... Påminner mycket om Carl Malmsten sofforna. Kanske kan bli en julklapp till någon/till er själv... :oD PRIS: 1450 kr Finns att hämta i enskededalen eller kan fraktas för en penning...
Två unika designsoffor i carl malmsten stil De är mycket sköna att sitta i, deras ergonomiska form ger bra stöd för ryggen. Den vackra gröna färgen ger en snygg designtouch till just ditt hem. Måtten är på: 90 cm full höjd 70 cm djupa 165 cm breda De kostar 500kr styck, tillsammans får du de för ynka 800kr Passa på!