Quantcast
Till salu inom: ”

carpati matbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bord: carpati Ett bord med 4 stolar säljes. Höjd 74 cm Bredd 94 cm Längd 149 cm Även 2x 44,5 cm långa extraskivor på vardera kortsida. Bordet är min farmors gamla bord, köpt på 80-talet nångång. Säljares pga att det är för stort för mitt kök. Bord och stolar säljes för 2000:- Byrån är lila, knopparna svartvita från indiska. Säljes för 100 kr Hämtas i åkersberga. /Robin Enström
Matbord med 4 st tillhörande stolar i Carpati. Matbord: 130 x 85 cm Bordet går att förlänga 30 cm på vardera kortsida. Bordet kan alltså förlängas till antingen 160 cm eller 190 cm. Stolarna har mörkgrön skinnklädsel och är av samma träslag som bordet. Möblerna är använda men fortfarande i mycket gott skick. Priset är prutat klart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Obs! Nyskick! Nypris 11.495 kr, säljes för 4500 kr. B 185 cm, H 80 cm, D 45 cm. Antikbetsad ek/ekfaner. Fyra skåp och fyra lådor. Carpati är en komplett möbelserie för matsal, bibliotek och vardagsrum. Klassiska, antikbetsade ekmöbler som enkelt kan kombineras för en enhetlig stil i hela hemmet. Med tonvikt på förvaring erbjuder Carpati många smarta lösningar för såväl porslin som böcker och filmer; i serien ingår bland annat flera olika varianter på vitriner, bufféer, byråar och mediahyllor. Det generösa matbordet har vi valt att kombinera med en matchande stol med bekväma skinndetaljer. Tidlöst och alltid aktuellt!
Hej säljer alla mina möbler pga flytt. Soffgrupp i brunt läder 3a 2a 1a och en pall. Soffbord och hylla i carpati och en tv- bänk i matchande färg priside för allt 5000 kr eller kom med ett rimligt bud. ...... Matbord med 6 stolar 700kr. Bäddsoffa med 2 st fåtöljer, bord och tv bänk för 2000kr har även en mörkblå bäddsoffa exakt som denna på bild fast lite mer använd sälj för 500kr vill du ha allt så fixar vi ett paket pris. Vi tar gärna emot bud så kom med förslag..