Till salu inom

"cd ställ vägg säljes"

Butik Strängnäs
Igår

Mercedes-Benz CLS 350 AMG 4...

349 900 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Vox VT50 i fint skick

900 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

BMW 318i Advantage, drag, S...

31 000 kr
Blocket.se
Sävsjö
Idag

Mercedes husbil

310 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Emmajunga

4 400 kr
Blocket.se
Butik Krokom
Idag

Vägsladd 1,6 M

19 875 kr
Blocket.se
Butik Kungsbacka
Idag

Skyddsväst hund, Venator Ed...

2 495 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Hissgardin Ebba från Himla...

400 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Stilrent smart skrivbord

1 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Leica korslaser inkl. stativ

2 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Falköping

Billy bokhylla, tre delar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vitrin skåp Bokhylla(med förvarings utrymme) samt ett "cd" ställ eller vad man nu kan kalla det. Säljers pga att jag har målat om i lägenhete så det passa inte in nu! Inga större fel på bokhyllan men den har varit i bruk under ett tag! Vid snabb affär kan priset diskuteras! Det är en precis sådan bokhylla som är på bilden men det är inte min som är på bilden, Den "cd" ställs delen som är längst in emot väggen saknas på min, men dom andra tre delarna finns. Min är även lite mörkare i färgen.
800 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Vellinge

Designad kompakt-stereo CD radio Pioneer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Designad kompakt-stereo med CD-spelare och radio av märket Pioneer, med subwoofer och diskreta högtalare samt fjärrkontroll, bortslumpas. Den enda synliga enheten är en designad, diskret CD-enhet i silvermetall och glas (längst till höger på bilden) upplyst med blått diskret ljus, vars CD-lucka i glas glider upp automatiskt när man närmar sig den med handen. Kontrollenheten och subwoofern kan gömmas helt, och de diskreta stereohögtalarna monteras på vägg eller ställes på bord/bokhylla - syns inte mycket men hörs desto bättre. Kan även kopplas till andra enheter som TV eller DVD-spelare för hemmabiofunktion (dock ej surround).
450 kr
Blocket.se
MP3-spelare  ·  Malmö

IPod Video 30gb / Kendo hemma system

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1) iPod Video 30 gb - vit Säljes med alla tillbehör som kan ses på fotot. Fungerar perfekt. Pris: 850 kr Kan även skickas. Köparen står för frakten. ********************************** 2) Kendo hemma system Cd spelaren fungerar inte men man kan använda radion. Fjärrkontroll finns. Går bra att både ställa detta fina system på bord eller hänga på väggen. Tillbehör för upphängning finns med. Köpt på Expert för 999:- Säljes: 149 kr Kan även skickas. Köparen står för frakten.
149 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Karaokemaskin, stereo och CD ställ

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Karaokemaskin (the singing machine) med 3 mikrofoner och 5 karaokemusikskivor till. 500kr Philips Stereo med plats för 3 cd skivor och 2 band. 2 medföljande högtalare (den ena dock med väldigt kort sladd men det går säkert att byta ut) har lite smårepor här o där. 200kr Långt svart CD ställ. 50kr kortare svart CD ställ med träknoppar som kan stå på golvet eller hängas upp på väggen. 50kr. Bilder kan skickas via mail.
50 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Barbord+7stolar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Säljer nu mitt barbord med 7 stolar då vi inte får plats med det längre. Barbordet är 200*80. Vill ni ha fler mått på höjd och på stolar osv så är det bara att höra av sig. Bilder på stolar kan skickas! Har ett ben till. Man fäster bordet i väggen. Allt medföljer. Har även ett cd ställ och en gungstol till salu om någon är intresserad. Billigare vid snabb affär!
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj