Quantcast
Till salu inom: ”

cd ställ vägg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Painbody
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vitrin skåp Bokhylla(med förvarings utrymme) samt ett "cd" ställ eller vad man nu kan kalla det. Säljers pga att jag har målat om i lägenhete så det passa inte in nu! Inga större fel på bokhyllan men den har varit i bruk under ett tag! Vid snabb affär kan priset diskuteras! Det är en precis sådan bokhylla som är på bilden men det är inte min som är på bilden, Den "cd" ställs delen som är längst in emot väggen saknas på min, men dom andra tre delarna finns. Min är även lite mörkare i färgen.
Designad kompakt-stereo med CD-spelare och radio av märket Pioneer, med subwoofer och diskreta högtalare samt fjärrkontroll, bortslumpas. Den enda synliga enheten är en designad, diskret CD-enhet i silvermetall och glas (längst till höger på bilden) upplyst med blått diskret ljus, vars CD-lucka i glas glider upp automatiskt när man närmar sig den med handen. Kontrollenheten och subwoofern kan gömmas helt, och de diskreta stereohögtalarna monteras på vägg eller ställes på bord/bokhylla - syns inte mycket men hörs desto bättre. Kan även kopplas till andra enheter som TV eller DVD-spelare för hemmabiofunktion (dock ej surround).
1) iPod Video 30 gb - vit Säljes med alla tillbehör som kan ses på fotot. Fungerar perfekt. Pris: 850 kr Kan även skickas. Köparen står för frakten. ********************************** 2) Kendo hemma system Cd spelaren fungerar inte men man kan använda radion. Fjärrkontroll finns. Går bra att både ställa detta fina system på bord eller hänga på väggen. Tillbehör för upphängning finns med. Köpt på Expert för 999:- Säljes: 149 kr Kan även skickas. Köparen står för frakten.