Quantcast
Till salu inom: ”

cd ställ rusta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga av köp av nya prylar måste jag sälja lite grann. - Skrivbord, vitt. Några år på nacken, har klistermärken på lådorna som går att ta bort. Annars fint skick. 61x121x73cm (BxLxH) Pris: 50kr - Akvarium 99L. Gammalt, behöver rustas upp innan användning och då fungerar den väl. Det är väldigt lågt, tycker att det lämpar sig som "akvaterrarium", om man har t.ex. salamandrar. 29x110x29cm (BxLxH) Man får med en hemmagjord ljusramp (64cm lång), en bakgrund, glasskivor samt en pump. Pris: 50kr - Wellpur bäddmadrass GOLD T30 från Jysk. 90x200cm, dvs passar en 90-säng. Den formar sig efter kroppen, är tryckavlastande och är speciellt bra om man har ont i kroppen. Endast använd ett fåtal gånger, då den låg i en gästsäng. Fungerar väldigt bra! Överdraget är nytvättat. Pris: 350kr (nypris 1499kr) - CD ställ, oanvänd. Present jag fått för några år sedan, men eftersom jag knappt äger några skivor så blev den inte använd. Pris: 20kr CD stället kan jag skicka om så önskas, annars hämtas allt i Askim. Har ingen bil, så har ingen möjlighet att transportera dem någon annanstans. Maila/ring vid frågor.
Svensk såld ,bes tom 2015-05-31 avsälld men ställs på vid försäljning .Skattas tre gånger per år ca 1300kr. Bra dubbade vinter hjul på fälg och bra sommar däck. Full utrustad. Cd växlare . Går fint och tyst. Allt funkar tom ac kyler. Den är troligen rustad dom närmaste åren. Tog bilder på det sämsta. Det brukar ju ändå vara det man vill se. Bvsa vid kontant köp. Högre vid byte. Allt av intresse bil, mc Reg nr cse813
Möbelgrupp med runt bord i svart glas 90cm och metallkanter+ 4 st stolar i nättyg och dynor till. Dynorna använda mycket lite, en helt oanvänd. Säljes enbart för att de är aningen stora på min balkong. Mycket fint skick.Gruppen finns på Rusta, köpt 2013. Totalpris 850:- Bokhylla Billy i ekfaner 2 sektioner + cd/dvd- ställ finns också. Hela kombinationen 350:-. Mycket fint skick.
Bonnier Audio 2007. -. MYCKET GOTT SKICK. Gallrad från ett bibliotek (bibliotekets stämplar, etiketter etc.). .. OBS DETTA ÄR EN AUDIOBOK, 6 st CD. Det här är en bok om livet. Den handlar om sorg och skugga, om vanmakt, hopp, kärlek och vägar vidare. Den är skriven under prästen Annika Borgs eget sorgeår, ur ett dubbelt och ovanligt perspektiv: prästens och dotterns. En bok som ger djupa tankar men också medmänsklig, handfast hjälp. - - - - Om boken: Annika Borg är präst i Svenska kyrkan och doktor i teologi. I sitt yrke är hon van vid att reflektera över de existentiella frågorna och att befinna sig i enskilda människors livskatastrofer, att arbeta med sorg och död, att lyssna och ge tröst. Men när hennes pappa blev sjuk i cancer och sedan dog så stod hon inte som man skulle kunna tro rustad och mogen. Förutom den förlamande sorgen växte ett trots mot tanken på döden som en naturlig del av livet. Ett icke-accepterande som gav henne styrka och mod att leva vidare. I sin bok funderar Annika Borg över vad som händer, hur vi reagerar och tänker kring det som är svårast i livet: när någon dör eller när vi av andra skäl förlorar något vi hoppas på eller någon vi älskar. Mycket av det vi bygger upp våra liv kring och vår självbild av - att vara duktiga, att klara av, att ha kontroll - får vi släppa i sorgen. Det är ångestskapande att duktigheten inte är till någon hjälp, men det är också befriande. Sorg är ett sökande efter nyanser, efter en balans. - - - - Om författaren: Annika Borg är känd från radions "Tankar för dagen" och "Veckans coach" och har en egen frågspalt i tidningen amelia. Hennes förra bok Det är ingen fara, du är människa fann en stor publik. - - - - - - - - - - - - Fraktkostnad tillkommer. Vänligen läs villkoren och ställ gärna frågor innan du beställer..
Säljer denna skönhet då jag har två maskiner och denna bara fått stå och samla damm då min andra maskin har alla funktioner jag behöver. Den är helt oanvänd, endast testkörd nyligen att se att den fungerar. Köpt för 2 år sedan så garantin har gått ut. Värde: 11 695 SEK Extra bord (tyvärr blivit lite repigt då våran hund rev ner den på golvet :( ) Jag skickar dessutom med 14 sytrådsrullar: 5 vita, 7 svarta, 2 blå (Värde: 530 SEK) Värde allt som allt: 12 225 SEK På den andra bilden kan ni även se bruksanvisning + CD skiva som är en träningsguide Beskrivning från hemsidan jag handlade ifrån: Pfaff Coverlock 4.0 Ny overlock från Pfaff med nu ännu bättre och enklare att använda. 5 trådig overlock med täcksöm (3 olika) DVD med trädningsguide medföljer, förprogrammerad trådspänning, behöver ej byta pressarfot eller stygnplåt vid sömbyte, 5 nållägen, säkerhetsspärr. Sy, överkasta och fålla i ett enda steg för en professionell finish på alla dina projekt. Ger dina idéer en perfekt finish och skapar exklusiva detaljer och dekorativa sömmar. 5 trådar, grafisk LCD-pekskärm och en mängd olika sömmar Vill du ha en overlockmaskin som har allt. Då är PFAFF® coverlock 4.0 maskinen för dig! Dess supermoderna design lever upp till allt den lovar. Modern bekvämlighet och otroligt många sömmar som ger ännu bättre resultat och ännu mer skaparglädje. PFAFF® coverlock 4.0 har alla funktioner från tidigare modeller plus några riktigt exklusiva extrafunktioner Överblick på ett ögonblick den grafiska pekskärmen Den grafiska LCD-pekskärmen ger allra bästa bekvämlighet när du syr. Du ser vald söm och all viktig information med ett ögonkast. Optimal trådspänning, stygnlängd och differentialmatning ställs in automatiskt. Du kan börja sy med en gång. Genom det omfattande infosystemet får du information om hur du använder varje söm. Extra bord i ingår. TRÄDNINGSGUIDE PÅ CD MEDFÖLJER Maskinen är uppackad för 1år sedan så tillhörande kartong finns ej, men den ligger bra packat i en stor, svart bärpåse från Rusta för den som hämtar på plats. Den är dock ganska tung! Säljer endast till köpare som kan hämta på plats