Quantcast
Till salu inom: ”

inspelningsbar cd spelare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sony CDP-797

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes Sony RDR-HX820 160GB Produktfakta: Sony rdr-hx820 är en spelare med en inspelningsbar hårddisk på 160 gigabyte. Samtidig inspelning och uppspelning med tidsförskjutning. Den har hdmi, komponent, s-video, analoga in- och utgångar för ljud och bild. Bland formaten som stöds för inspelning märks dvd+-rw och för uppspelning tillkommer dvd-ram, +-r/w, mp3 och jpeg från cd. HX820 är även kompatibel med +r dl (8,5 gigabyte per skiva). Spelaren har även dubbla scart-kontakter varav en rgb och digital ljudutgång. Länk till test: http://www.smartson.se/test/dvd/sony-rdr-hx820.htm
Sony rdr-hx820 är en spelare med en inspelningsbar hårddisk på 160 gigabyte. Samtidig inspelning och uppspelning med tidsförskjutning. Den har hdmi, komponent, s-video, analoga in- och utgångar för ljud och bild. Bland formaten som stöds för inspelning märks dvd+-rw och för uppspelning tillkommer dvd-ram, +-r/w, mp3 och jpeg från cd. HX820 är även kompatibel med +r dl (8,5 gigabyte per skiva). Spelaren har även dubbla scart-kontakter varav en rgb och digital ljudutgång.
LGs bästa inspelningsbara 3D Blu-ray-spelare med dubbla HD tuners och 1TB hårddisk Inspelningsbar 3D Blu-ray-spelare för bästa möjliga bildkvalitet. Spelar Blu-ray, DVD och CD. LG Smart TV öppnar en värld av underhållning med on-demand-videobutik och andra smarta applikationer. Med den inbyggda 1TB-hårddisken kan du spela in ett program samtidigt som du tittar på något annat. Inbyggd mediaspelare för uppspelning av filer via nätverk eller USB. Spelaren är helt ny, kvitto och garanti finns. Läs mer på: http://www.lg.com/se/tv-audio-video/video/LG-HR929N.jsp
Inspelningsbar DVD-HDD spelare Sony RDR-HXD870. Spela in tv på HDD 160GB. 24-455 tim beronde på kvalitet. Pausa tv-sändning (när telefonen ringer, eller...). Bränn ut till DVD. Kopiera från DVD eller videokamera. HDMI och scart. CA-modul för boxer. Lyssna på mp3 från cd eller USB. Skriv ut bilder till skrivare. Svensk manual. Fjärrkontroll. mer info på länken: http://www.sony.se/product/dvd-recorder/rdr-hxd870 Kontant vid hämtning i Herrljunga.
Hej jag har en Samsung DVD-HR 754 inspelningsbar med 160 gig hårddisc med fjärr i bra skick pris 600. En Sony DVP-NS 700 N DVD/SACD/CD/VCD med fjärr i bra skick pris 500. En Marantz CD-65 mk 2 Signature med fjärr i bra skick pris 800. Samtliga spelare fungerar och låter bra och fjärrarna fungerar utan problem. Marantz spelaren är en Special modell som är koppar belagd invänigt.