Quantcast
Till salu inom: ”

charmig liten husvagn adria 305 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Norrköping
Julpynt

Strängnäs
Jeans & koftor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mysig Adria årsmodell -71 säljes. Perfekt som byggvagn, jaktstuga eller den lilla familjen som vill prova på husvagnslivet. Eller om man har plats, varför inte använda som lekstuga? Upppiffad med div. inredninsprylar i marin/ blått. Gasol till kök och kyl, men värmen enbart via el. Vi har dock köpt till en kokplatta med två plattor, helt ny och oanvänd som medföljer. Vagnen är i hyffsat skick med tanke på åldern med finns skavanker och en läcka vid takluckan som vi inte brytt oss om att försöka åtgärda, därav det låga priset! Medföljer även förtält, dock i oklart skick. Godkänd besiktning gjordes i maj förra året. Nås lättast via e-post.
Hej! Vi ska nu sälja vår lilla Adria 305, för att lämna plats åt en större husvagn. Husvagnen är hur charmig som helst och den drar alla blickar till sig när man är ute och campar! Vagnen är i bra bruksskick och den är redo för campingsäsongen 2013. Dock är den över 30 år gammal, och därmed finns vissa skavanker. Skatten är betald och husvagnen är besiktad till juli 2013. Intresserade är välkomna att ringa, maila eller smsa för mer information! OBS! Vi äger husvagnen tillsammans med mina föräldrar, och det är min pappa som står som ägare. Mvh Stina
Säljes en jättefin liten och mysig husvagn av modellen Adria 330. Den perfekta vagnen för den lilla familjen eller paret. Eller ta den på några festivaler i sommar. Emmaboda är ju snart. Man sover 3 personer gott i den och 5 personer helt OK. Ett stort och fint förtält ingår som är väldigt enkelt att sätta upp. Besiktigad till maj 2013. Gick igenom vid förra besiktningen utan anmärkning. Även gasolen funkar och är besiktigad. Har själv kört gasolen och man får bra värme. Den är inte fuktskadad. Det ända problemet med den är att en av listerna till ett fönster är gammalt och behöver bytas. Årsmodell: 1976 Totalvikt: 890 Kg Om ni har några frågor är det bara att ringa eller maila.