Quantcast
Till salu inom: ”

charmigt vitt barnbord parasoll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffbord

Södertälje
Sidobord

Södertälje
Tv-bänk

Södertälje
Allt för 75kr

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket charmig vit spjälsäng med fin himmelsäng säljes. Bottenplattan kan ställas i två olika lägen för att hålla jämna steg med barnets utveckling. Ena långsidan kan enkelt höjas och sänkas vilket underlättar för oss föräldrar vid i och urtagning av vår söta bebis! Färgen är skavd på en del ställen men det ser jag enbart som ett charmigt plus! Med sina söta insvarvade hjärtan i kortsidorna blir den extra vacker. Jag älskar denna säng, men nu är det dags att sälja den vidare till en annan användare :) Mått: 60x120 (standardmått) Obs. Säljer sängen och himmelsängen. Sängmobilen och inredning ingår ej.
Stilrent och praktiskt barnbord. Smart löstagbar förvaring för tex pennor, pärlor, lego osv i plast i mitten. Diameter 75 cm, H 45 cm. Det vita är helt i vitt, med vit plastförvaring i mitten. Nyskick. 250 kr. På det svarta är skivan i griffelfärg som går att rita med kritor på, och benen i ljust trä, vit plastförvaring i mitten. Helt nytt i kartong. 250 kr. Har även ett vitt och ett i griffelfärg som är använt som demobord i butik och därmed har lite småskavanker. Dessa säljer jag för 100 kr/st. Pris i butik 749 kr/st. Finns i Älvsjö. barnmöbel/lekbord/barnbord
Säljer nu ett vitt charmigt skrivbord som är i helt ok skick. Några små skavanker finns men inget som inte går att måla över. Två utdragsbara lådor, och två helt nya knoppar ingår som man kan byta till istället för guldhandtagen som sitter på just nu. Mått: Höjd: 73,5 Bredd: 90 Djup:59 Skickas inte, hämtas på plats i Lundby i Örebro. Billigare vid snabb affär.
Ett charmigt Vitt Mosaik Bord som fungerar bra som t ex compact living, dessutom en fin detalj i hemmet. Även en pärla på balkongen under sommaren. Detta bord kan endast ses och hämtas i Bromma. Hitta till oss: REFURN, Ulvsundavägen 181, Bromma. Om du kommer från Rissne/Kista: Åk mot Bromma flygfält. Tag 2:a avfarten mot Bromma blocks mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du kommer från Alvik/Tranebergsbron: Åk Ulvsundavägen mot Bromma flygfält sväng 2:a avfarten mot Bromma block mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du ändå kör fel ring 08-694 90 90 så guidar vi er. Skick: Fattas en liten mosaik bit men inte markant, annars OK. Mått: H: 36 cm, B: 40X40 cm Uppge artikelnummer 26982.
Vitt barnbord med parasoll (tror det är rustas modell "Dalarö" som nu kostar 799kr)