Quantcast
Till salu inom: ”

chicco liteway säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår svarta chicco liteway som köptes i maj 2011. Jag älskar den, dessvärre gör inte sonen det. Köptes inför en utlandsresa o när planet landat upptäckte vi att sonen vägrar sitta framåtvänd... Så under fyra veckor har han bara sovit i den på dagtid, med andra ord är den så gott som ny. Båge medföljer givetvis! Det är hur som helst en bra vagn på alla plan, fullt liggläge o enkla hjul fram så den blir väldigt smidig att köra. Hämtas på plats efter 16.00 vardagar, o i princip närsom på helger.
Hej! Säljer min chicco liteway, inköpt okt 2010 ca 1år gammal. En smidig lite rejälare paraplyvagn med fullt liggläge. Ryggstödet går att justera i flera lägen. Färgen är som på bilden, två olika blå. (Är lånad bild) I priset ingår även en båge. Syns ej på bilden. Är använd vid fåtal tillfällen, men har lite smutsfläckar. Säljes p.g.a att de inte används så mycket.
SOMMARREA FRI FRAKT Paraplysulky med fullt liggläge. Mycket lättkörd och smidig tack vare sin unika konstruktion med endast två hjul fram, istället för dubbla hjulpar som annars är brukligt på paraplysulkys. Mått hoppfälld: längd 113cm, bredd 30/40cm, höjd 25 cm. Frambåge, förvaringsväska och regnskydd finns att köpa till. Kategori: Barnvagnar, sulkys, sulky, paraply sulky, barnvagn, Alltid hos GoBaby.se, returrätt 365 dagar, fabriksgaranti 2 år.
Chicco Liteway blev bäst i test av bla Råd och Rön, då jämfördes den med flera dyrare vagnar. Vagnen är mycket lätt att fälla upp och ihop. Ryggstödet justeras enkelt med en hand och har flera lägen ända ner till liggläge vilket gör att vagnen går att använda från nyfödd. Klädseln på vagnen är avtagbart och går att tvätta. Det finns både bygel och regnskydd till vagnen som är i mycket gott skick. Mått uppfälld: 46 x 87 x 103 cm. Mått ihopfälld: 29 x 25 x 105 cm. Vagnen väger endast 6,9kg
Säljer en röd Chicco Liteway inköpt sommaren 2011. Använd på en utlandssemester samt några småresor. Vagnen är i fint skick. Denna vagn är väldigt praktisk med: * låsbara framhjul * fullt liggläge * justerbar suflett Detta är en perfekt resevagn som är lätt att fälla ihop och som tar liten plats. Bygel (värde195kr) och praktisk transportväska från sunshine kids (värde 295kr) medföljer i priset. 950 kr