Quantcast
Till salu inom: ”

sulkyvagn säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välvårdad Teutonia Mistral Sport kombivagn från -05. Vagnen är grön med silvergrå och svarta detaljer. Hjulen är punkteringsfria "luftkanaldäck" och de är avtagbara. Bra storlek för att enkelt klara trottoarkanter och dyligt. Enkelt ihopfällbara med dubbelgrepp. Låsbar fotbroms, ställbart handtag vilket även enkelt går att vinkla för att att köra vagnen valbart fram- eller bakåtvänt. Med mjukliften urtagen är vagnen en sulkyvagn och mjukliften görs med ett enkelt handgrepp om till åkpåse. Vagnen passar barn alltifrån 0-4år. Sannolikt en av de bästa kombivagnarna som funnits på marknaden? Vagnen är i använt gott skick.
Säljer vår första bilbarnsstol / babyskydd med bas i gott skick av märket Akta Graco. Perfekt med basen så man lätt kan ta med ut och in i bilen. 500 kr Har även en sulkyvagn i märket Akta Graco. Mirage + solo som man kan kombinera med bilbarnsstolen ovan. Klicka fast bilbarnsstolen i vagnen och barnet kan fortsätta sova i stolen. Använd ett fåtalgånger. Extra smidig och lätthanterlig sulky. Barnet sitter sedan säkert med fempunktssele och ryggstödet är justerbart i tre lägen (inklusive liggläge) då dom vuxit ur bilstolen. Den rejäla varukorgen är praktisk. Fast ditt barn uppskattar antagligen lekbrickan mest. Du fäller snabbt ihop sulkyn med en hand. 600 kr
Nu är det dags att göra sig av med en massa saker till barnen. Barnvagn BRIO-kombi 500:- Både sitt-och liggvagn i ett. Insektsnät, regnskydd, hjulskydd medföljer. Även ett par extra däck finns. Vid snabb affär kan även textilier ingå i köpet, åkpåse, täcke och kudde. Sulkyvagn Graco 300:- (knappt använd) Bra att ha när man är beroende av en vagn men inte vill ha med sig den stora. Ståbräda 75:- Säljer även: Resesäng sparsamt använd 150:- Spjälsäng 75:- Allt finns inte med på bilderna men kan skickas med mejl om så önskas. Fler bilder på vagnarna och stolarna finns också.
Orange Sulkyvagn av märket Carena till salu. Ganska lättkörd, finns en liten "korg" baktill. Finns en fläck på sufletten och en på "handtaget" där barnet sitter. Vet inte om de går bort, har inte testat. :-) Men skulle kunna testa om så önskas. Finns 4 sitt-ligg läge, bältet är helt o fint. Har själv aldrig hunnit använda denna vagnen. Nu säljs den pga att den bara står o tar onödig plats. :) Frågor? Tveka inte att höra av dig. Nås på mail alltid och på telefon på vardagar efter 16.00 / Helgerna när som helst.
Säljer nu min Baby Trend sulkyvagn som är inköpt i Usa. Har fullt liggläge och rörliga hjul fram, dels har den en bricka som även kan tas bort och babyskydd kan sättas dit. Har även kopphållare och ett litet fack för t.ex nyklar eller dyl. Suffletten kan fällas ända fram om solen kommer i ögonen. Använd ca 1år men ser ut som ny, har varit förvarad inomhus. Pris: 995 Kr