Quantcast
Till salu inom: ”

chippy byggvaruhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Information om uppdraget Academic Work söker för kunds räkning fyra butikssäljare. Vår kund är en av Nordens största byggvaruhuskedjor som säljer produkter och tjänster för bland annat byggnation och renovering. Verksamheten omfattar både försäljning till privatpersoner och företag. Huvudkontoret ligger i Sollentuna där det arbetar c:a 70 personer per dag. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som butikssäljare kommer du proaktivt arbeta med att sälja hemutrustning och diverse verktyg ute i butiken. Du kommer samtidigt sätt ge service och svara på kundfrågor.
Måste tyvärr sälja våran fina lilla Chippy. Chippy är ca 1.9 år gammal och hane. Han är så tam man kan bli och trivs bäst tillsammans med andra. Han gillar att visa upp sig för andra genom sina vackra sånger, har lärt honom att busvissla bland annat. Han älskar att leka tandläkare samt att bli kliad på. Måste sälja honom då tiden tyvärr inte räcker till och vi anser att det är bäst för Chippy om han kan hitta ett nytt hem som ger honom mycket kärlek. Vi ser gärna att vi kan träffas innan köpet så att vi kan få en inblick på hur Chippys nya hem kommer att se ut. I priset ingår också en badbur, lite mat, olika leksaker som vi har köpt till Chippy samt en bur. Buren är ca 40x140x140. Kan monteras ner till mindre. Nypris: Chippy: 600 Bur: 1100 Hampus
Rabén & Sjögren | Utg. 2014. Ej o.u. | Förlagsband. | 24 s. | 9789129692266 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Vera och Vilgot har tråkigt. De är världens bästa jobbargubbar och är sugna på att jobba, men det finns ingenting att göra! De har redan fixat allt: lagat en brevlåda, snickrat ihop ett fotbollsmål och målat ett plank. Men då ringer Barbro från byggvaruhuset och behöver hjälp. Jobbargubbehjälp. Det är jättemycket kunder i byggvaruhuset, och Vera och Vilgot får hjälpa till med att blanda målarfärg, visa hur man tapetserar, hitta rätt verktyg och till och med fixa kassaapparaten när den går sönder. Vilken jobbardag!  Vera och Vilgot i byggvaruhuset är andra boken om Vera och Vilgot, som är både grannar och bästa kompisar. Vilgot gillar att snacka och tänka ut kluriga saker, medan Vera är lite mer tystlåten och praktiskt lagd. Men båda älskar att snickra, hamra, bygga, måla, skruva, greja och fixa - intressen som de delar med många barn! | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.