Till salu inom

"cirkusvagn säljes"

Skåne län
13 år

cirkusvagn barack arbetsbod...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

 ·  Simrishamn

Cirkusvagn på Österlen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 månader
WWW.MILLNWAGON.COM Smakfullt och enkelt med alla bekvämligheter bor du i anrika Cirkus Harlekins gamla turnévagn. Du hittar den i den lilla byn Östra Hoby bland fruktträd och vinbärsbuskar och byns egna mölla som närmsta granne. Lev livet lite enklare och njut av lugnet på Österlen! Med havet, caféerna, loppisarna och hela traktens kulturutbud runt kröken blir semestern en ren fröjd . Varmt välkomna!!! Uthyrning sker per natt eller hel vecka så fort frosten släpper, ring för mer upplysningar!
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värnamo

Cirkusvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej har en gammal föredetta cirkusvagn att sälja, vagnen är omgjord med nytt vike förutom taket som är det gamla, den är inte färdigställd, saknar golv och innerväggar säljes pga tappat intresse, var tänkt att ha den som förråd traktordrag på vagnen billigare vid snabb affär MÅSTE BORT NU!!!! men skambud mottages inte för då säljs den i delar bara materialet har kostat 5500kr vagnen är 5x2m
2 500 kr
Blocket.se

Cirkusvagnen.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 år
Hft. 1959. 160 sidor. Rabén & Sjögren. En roman som rymmer både allvar och humor om människorn
19 kr
Bokbörsen.se

Cirkusvagnen.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 år
Hft. 1959. 160 sidor. Rabén & Sjögren. En roman som rymmer både allvar och humor om människorna i ett hyreshus. Omslag av Ingrid Rosell Lindahl. Originalutgåva. Mycket fint, osprättat ex.
19 kr
Bokbörsen.se

Det susar i säven - Herr Paddas äventyr

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Hemmets Journal AB. 1982. Onumrerad s. Inbunden. 24x17,5cm. 226 gram. Gott skick. Handlar om Paddans cirkusvagn, anklagas för bilstöld, slottet intas av Vessleligan mm. Framsida pärms övre högra hörn skadat, innehåll i övrigt i mycket gott skick frånsett några små runda märken..
24 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj