Quantcast
Till salu inom: ”

citroen 2cv charleston säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en fräsch och välfungerande Charleston 89, besiktad maj 2011 utan anmärkning. Motorn är på 600 kubik och presterar 29 hästkrafter. Man vinner ingen hastighetstävling med en lillcittra men när man är ute och finåker så möts man hela tiden av glada leenden, vinkningar, tummen upp osv, vilket inte ens Lamborghiniägare kan skryta med. Bilen är i så fint skick att den är värd en bättre vinterförvaring än jag kan erbjuda. Bilen finns att beskåda i Tyresö.
Citroën 2CV 6 Charleston cab cabriolet, perfekt för vackra dagar. Den mest eftertraktade cv2:an är Charleston. Specialmodell med röd-svart tvåfärgslackering och kromade strålkastare. Mycket charmig bil i bra skick Skulle behöva en vaxning polering för att återfå sin forna glans. Går jättefint i motor etc. Finns i Avesta men kan eventuellt transporteras till dig med biltransport enligt ÖK. Säljes billigt 35.000:- billigare vid snabb affär.
Ett fynd för den händige och kunniga entusiasten! Säljer nu min fina röd/svarta 2CV6 Charleston. Mycket fin utvändigt som de nytagna fotona visar, men invändigt rost i längsgående balkar, ram och bottenplatta och i behov av renovering. Avställd i garage sedan 1996. Har bytt ut en del ytterdelar innan dess. Reservhjul och originalmanual på franska finns. Fyra ägare. Mätarställning 14620. Årsmodell -85, så från och med nästa år räknas den som veteranfordon och blir skattebefriad. Fler foton finns vid intresse. Visning helst före den 6:e juli.
CITROEN 2cv CHARLESTON röd-svart CHARLESTON totalt tre ägare sedan ny.Fullständigt renoverad om inte till nyskick så väldigt nära,Den röda färgen är original den svarta är ny på skärmarna då dessa är bytta.Nya däck MICHELIN naturligtvis fick vänta i tre månader på dom.Snygg o fin inuti ny vindruta för året så det är trevligare att åka när solen skiner.Bilen går jättebra och allt fungerar som det ska så inga konstigheter det är bara att köra.Bilen har nu gått ca 7700mil nyservad olja filter o smörjning.