Till salu inom

"citroen cx säljes"

Butik Tumba
Idag

Citroën Berlingo III 1.6 HD...

59 800 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Solskydd - Solfilm anpassad...

675 kr
Blocket.se
Butik Enköping
7 månader

Citroen CX Citroën Break 2....

120 000 kr
Bilweb.se
Västerås
Idag

Citroën C4 1.6 HDiF EGS

32 500 kr
Blocket.se
Ockelbo
Idag

Citroën DS4 1.6 HDi

45 000 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

Nokian Hakkapelita C3 + alu...

7 500 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Dubbdäck, Nokian Nordman 4

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Danderyd

Citroën CX 2400 Gti. obes, avställd -84

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Bra repobjekt, hyfsad i kaross förutom i baklucka som rostat i nederkant och åtgärdats med förtenning men blivit dålig igen (se bild) samt rosthål i ena framskärmens nederkant. F.ö. ytrost i kanter. Lacken dålig framförallt motorhuv. Läcker hyudralolja antagligen från "bläckfisken", finns en fabriksny men vet ej om jag hinner byta.. Startar och flyttbar för egen maskin, men ej långa sträckor pga läckaget! Du som tittar på annons vet nog hur sällsynta dessa börjar bli. Jag måste offra denna för har stort behov av parkeringsplatsen till annat. Just nu på plåtfälgar med slitna allrounddäck, finns fina gti-alufälgar med bra mönster i däck, dragna dubbar.. Bilen är rejält smutsig på bilderna (och i verkligheten oxå)
2 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Olofström

Citroen cx 2.5 gti -89

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej.Jag har en mycket fin cx.Finns knappt ingen rost på den.Bes i maj månad.O är skattad.Nya hjul-lager fram.Nya bromsar runt om.Hydrauliken är helt okej.Dragkrok.Sol-lucka.Snygg o fin invändigt.Detta är en blivande samlar bil.Finns inte många i sånt skick för detta pris.Jag kan tänka mig byte på en xm.Men ingen rost hög tack.Eller kom med förslag på något annat.Inga kompis priser.Nytt batteri.Ny startmotor.Nytt avgas.system.Ny olja o filter.Nya tändstift.Har säkert glömt något mer.Ingen prutmån på denna bil.
7 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västerås

Citroen CX 20 Pallas + CX Gti -85

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
En blivande klassiker säljes tillsammans med reservdelsbil pga tidsbrist. Vit CX 20 Pallas -85 som varit i trafik t.o.m. 2010, ej avställd men inte besiktigad. Åtgärder före besiktning rosthål hjulhus höger fram, samt små rosthål i bagageutrymme vid hjulhus höger och vänster sida. Fönsterhissar, C-lås, El-taklucka mm allt fungerande. Mycket fin inredning med blå felfri klädsel. Välfungerande hydraulik, motor (kammrem bytt 2009) och vxl.låda. Rostfritt avgassystem. Bilen är absolut ingen rosthög. Vänster stålkastare har sprucket glas. Reservdelsbil som ingår: CX Gti -83 med brunnet motorutrymme. Norrlandsbil med mycket fin plåt. Fler bilder kan skickas.
6 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västerbottens län

Intressekoll Citroën CX Familiale -91

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
En CX Familiale säljes högst motvilligt om rätt köpare hör av sig med ett bra bud. Bilen gick som en dröm tills topplockspackningen for och jag saknar till min stora sorg kunskaperna som krävs för att laga, ekonomin för att lämna på verkstad och tungan till att rövslicka någon till att göra det. Den har stått sedan förra sommaren och nu då den smält fram har jag sådan ångest över att bara se den stå; den är ett mästerverk till bil och förtjänar bättre. Snälla ge mig ett bra bud och köp den någon; eller byt till mig en Xantia Activa.
8 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Stockholm

Citroen CX TD -86

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En väldigt fin CX -86 säljes. Långmilare (på mätaren i varjefall), går väldigt bra maskinmässigt. Fjädringen är jättefin, väldigt lite rost. CX GTI säten I övrigt bra skick Säljes till högstbjudande. Dock anser bilprovningen att följande måste åtgärdas för ombesiktning senast 20/6 annars blir det nybesiktning. Två mindre rosthål på balken under bilen v. bak samt golv v. fram under pedalstället. Handbromsen når 12% av nödvändiga 16% Byte av liten gummibussning till dragkroken. Förmodat jordfel för helljuset. Således några inte allt för stora anmärkningar men som måste fixas.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj