Quantcast
Till salu inom: ”

clamar duschkabin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Duschkabin Clamar 0909 Round H. Duschkabin med högt kar som kan fyllas upp med vatten. Storlek: 90x90x205cm. Utrustad med: Termostatblandare Handusch med olika duschlägen Sittplats med ryggmassage Schamporack Spegel Avloppsrör Anslutningsslangar för kall- och varmvatten. Utrustad med säkerhetsglas som mot 350kr tillägg kan väljas med blå toning. Vi erbjuder möjlighet till 12-månaders räntefri avbetalning. Vi har bra avtal med DHL som kör hem duschkabinen till din bostad för 800kr om du inte vill hämta ut den på vårt lager i Norrtälje.
Clamar Glass Round komplett duschkabin med termostablandare Allt glas är härdat säkerhetsglas. Bakre glas är frostat och det främre glaset är i klart glas Dörrar försedda med rulllager. Avloppsrör med vattenlås Finns i storlekar: 84x84x185cm 94x94x185cm Vi erbjuder möjlighet till 12-månaders räntefri avbetalning. Vi har bra avtal med DHL som kör hem duschkabinen till din bostad för 800kr om du inte vill hämta ut den på vårt lager i Norrtälje.
Duschkabin Clamar Round 900x900 med termostatblandare med handdusch, ryggmassage och sits. Stilren och nätt duschkabin med hörningång. Utrustning: Utrustning: Termostatblandare Handdusch Ryggmassage Schampohållare Spegel Sits Skjutdörrar på rullager Helgjutet fiberarmerat kar i sanitetsakryl med ställbara ben Allt glas i härdat säkerhetsglas Tättslutande magnetlist i dörrarna Anslutningsslangar för kall- och varmvatten (invändig R15 gänga) Avloppsrör med lättåtkomligt vattenlås För mer info: www.comforthuset.se
Clamar 0810 yttermått 800x1000x2080 säljes p. g. a. felköp. Ouppackad. Nypris: 6490:-.
Elegant duschkabin CLAMAR i flera storlekar för att passa just Ditt badrum. Blandare, ryggmassage, sittplats, handdusch, spegel. Anslutningsslangar för vatten samt avloppsrör med vattenlås medföljer. LAGERVARA! Pris från 5 590 kr! Ring och beställ idag! Välkommen!