Quantcast
Till salu inom

"cnc fräs trä byggsats säljes"

Lund
Idag

2013 Herman Miller Eames Lo...

26 300 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Lego samt leksaker mix fynd...

700 kr
ABC-Annons.se
Butik Sandviken
Igår

Luftsolfångare ger värme oc...

4 350 kr
ABC-Annons.se
Umeå
Idag

Trä snideri klocka!

Citiboard
Butik Stockholm
Igår

Hantverkare

1 kr
ABC-Annons.se
Butik Västra Götalands län
Igår

Adventsljusstake i trä

40 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

CNC Svarvare / CAM

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bemannus AB är ett företag som förmedlar arbetskraft i Sverige och Norge. Vi har 11 års erfarenhet av bemannings och rekryteringslösningar när det gäller industri- teknik och byggföretagens behov av arbetskraft. Vi är medlemmar i Svenskt Näringsliv och följer etiska regler och allmänna bestämmelser. Vi ingår i en koncern med PAf Rekrtyering AB och PAf Personal & Ledarutveckling AB. www.bemannus.se För kuns räkning söker vi en Uppdraget är ett rekrtyeringsuppdrag CNC Fräsare Du som söker är en erfaren CNC svarvare Du behärskar ritningsläsning och mätteknik, då du kommer att få ta ansvar från ritning till färdig produkt Meriterande om du behärskar något CAM program som Unigraphic, Smart-CAM eller Engineer Du är flexibel, initiativrik, noggrann och har god samarbetsförmåga. Antag utmaningen och sök tjänsten snarast genom att registrera din ansökan och CV i nedre delen av annonsen via ”Ansök Nu” knappen. Därmed finns du i vår databas och kan bli tillgänglig för framtida rekryteringar om inte denna tjänst blir aktuell. (Dessutom är det ingen risk att din ansökan hamnar i spam-filtret).
0 kr
CareerBuilder.se
Industrimaskiner  ·  Linköping

Skärmaskin cnc

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
cnc skärbord 3 x 1,5 m Skärbordet kan utrustas med plasma, gas, eller fräs. för fräsning av trä eller plast. Bordet är utrustat med vattenbad vilket medför reduserad rökutvekling vid skärning med plasma. Program för att rita och bearbeta ritningar medföljer. Styrprogrammet är mach 3 alla priser är ex moms vid intresse ring eller maila. Transport kan ordnas. Tommy 0738075614
100 000 kr
Blocket.se

Cnc, trä, möbler, leksak

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag söker samarbetsvillig eller partner. Jag är från Polen. Jag producerar trä tecken, trä prylar, trappor i trä, små möbler och trä-och plywood leksaker för barn, trä dekorationer, träslag för möbler. Jag har en CNC-fräsmaskin och andra nödvändiga maskiner. Material som jag arbetar med: trä, Dibond, plexiglas, PVC, polystyren. Jag planerar att starta produktion av den yttre fasaden stuck med polystyren och akryl. Jag gör blanketter från trä och polystyren för laminering med harts och gelcoat. För cnc produktion använder vi nästan alla 3D-filer. Jag är intresserad av en partner som har förmågan att sälja sådana produkter på den svenska marknaden eller annat skandinaviskt. Jag räknar med en stabil, långsiktigt samarbete. För min del kan jag försäkra produkten och dess leverans till Sverige.
0 kr
Blocket.se