Till salu inom

"cocoonababy babynest säljes"

Uppsala
4 dagar

Skötbord, babynest och sido...

300 kr
Blocket.se
Tyresö
5 dagar

Sidosäng, SleepCarrier, Coo...

700 kr
Blocket.se
Igår

Babynest från NG Baby

500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Diverse babyartiklar (amnin...

100 kr
Blocket.se
Igår

Mimos kudde och babynest

250 kr
Blocket.se
Ystad
Igår

Najell SleepCarrier volume 2

800 kr
Blocket.se
Igår

Babynest

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Uppsala

Fantastisk "babynest" - Cocoonababy

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Som ny Cocoonababy säljes. Den är i jättefint skick! Det kommer med ett extra "örngott" som aldrig är använt. Cocoonababy är framtagen i sjukhusmiljö ursprungligen för prematura, för tidigt födda barn. Läkarna förbluffades av Cocoonababys positiva inverkan på spädbarnet och insåg att detta är något som även fullgångna spädbarn måste få tillgång till. Underlättar övergången från en miljö i fostervatten till livet utanför livmodern. Kallas även för followuplivmoder. För att läsa mer om denna fantastiska bädd för det viktigaste i ens liv: http://lekmer.se/barnrum/textilier/madrasser/red-castle-sovbädd-cocoonababy-stl-3-inkl-bäddlakan
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Avesta

Cocoonababy babynest otroligt bra & smidig

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en cocoonababy i orginalförpackning med instruktionsbok. Använd till vår babyflicka under 4 månader & hon älskade den!! Vi hade den mellan oss i sängen, i hennes spjälsäng eller på golvet. Vår dotter sov jättebra i den & den var väldigt smidig att ta med sig om vi åkte bort. För mer info om cocoonababy googla! Den har en massa fördelar!! Nypris: 1599kr Säljes för 800kr, skickas helst inte. Finns i Avesta. Maila gärna vid frågor!
800 kr
Blocket.se

Mkt fin Bumbo och Cocoonababy babynest

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bumbo-stol samt Cocoonababy babynest säljes. Båda är i mycket fint skick. Bumbon är röd och i perfekt skick. Säljes med tillhörande sele. Pris 350 kr. Cocoonababyn är i fint skick, och säljes med tillhörande vitt överdrag, men utan magband eftersom det inte fanns då vi köpte nestet. Vår dotter använde Cocoonababyn när hon sov både dag- och natt fram till 4,5-5 månader då hon började rulla runt. Pris 1250 kr. Hämtas i centrala Växjö. Kan skickas, köparen betalar då fraktkostnad.
350 kr
Blocket.se

Cocoonababy Babynest

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
COCOONABABY BABYNEST Helt suverän madrass, sparsamt använd till ett barn. Inköpt 2013. Vit. Cocoonababy är framtagen i sjukhusmiljö ursprungligen för prematura, för tidigt födda barn. Läkarna förbluffades av Cocoonababys positiva inverkan på spädbarnet och insåg att detta är något som även fullgångna spädbarn måste få tillgång till. Underlättar övergången från en miljö i fostervatten till livet utanför livmodern. Kallas även för followuplivmoder. mer info: http://lekmer.se/barnrum/textilier/madrasser/red-castle-sovbädd-cocoonababy-stl-3-inkl-bäddlakan PRIS 1150:- (Nypris 1650:-) Skickar med ett extra bäddlakan värde 250:- Lånad bild, kan skicka egna vid önskemål.
1 150 kr
Blocket.se

Babybay sidosäng och babynest

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bebis sovbädd Red Castle Cocoonababy inkl överdrag och sovpåse. Nyfödd fram till ca 4 mån sover lugnt och tryggt i fosterliknande ställning, motverkar platt huvud, sura uppstötningar, "falla reflexen", etc. Läs mer om den på lekmer.se Vår nyfödda son fram till 4 mån sov jätte bra i den! Samt Tobi Babybay sidosäng i vit lackad massiv bok inkl madrass mått bredd 86 cm, djup=46 cm, höljd =79 cm- steglös inställning med två hållare för att passa föräldrasängen utan att mellanrum uppstår. Pris: Babybay 1200 kr Cocoonababy 1000kr
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj