Quantcast
Till salu inom: ”

cocoonababy babynest säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som ny Cocoonababy säljes. Den är i jättefint skick! Det kommer med ett extra "örngott" som aldrig är använt. Cocoonababy är framtagen i sjukhusmiljö ursprungligen för prematura, för tidigt födda barn. Läkarna förbluffades av Cocoonababys positiva inverkan på spädbarnet och insåg att detta är något som även fullgångna spädbarn måste få tillgång till. Underlättar övergången från en miljö i fostervatten till livet utanför livmodern. Kallas även för followuplivmoder. För att läsa mer om denna fantastiska bädd för det viktigaste i ens liv: http://lekmer.se/barnrum/textilier/madrasser/red-castle-sovbädd-cocoonababy-stl-3-inkl-bäddlakan
Säljer en cocoonababy i orginalförpackning med instruktionsbok. Använd till vår babyflicka under 4 månader & hon älskade den!! Vi hade den mellan oss i sängen, i hennes spjälsäng eller på golvet. Vår dotter sov jättebra i den & den var väldigt smidig att ta med sig om vi åkte bort. För mer info om cocoonababy googla! Den har en massa fördelar!! Nypris: 1599kr Säljes för 800kr, skickas helst inte. Finns i Avesta. Maila gärna vid frågor!
Bumbo-stol samt Cocoonababy babynest säljes. Båda är i mycket fint skick. Bumbon är röd och i perfekt skick. Säljes med tillhörande sele. Pris 350 kr. Cocoonababyn är i fint skick, och säljes med tillhörande vitt överdrag, men utan magband eftersom det inte fanns då vi köpte nestet. Vår dotter använde Cocoonababyn när hon sov både dag- och natt fram till 4,5-5 månader då hon började rulla runt. Pris 1250 kr. Hämtas i centrala Växjö. Kan skickas, köparen betalar då fraktkostnad.
COCOONABABY BABYNEST Helt suverän madrass, sparsamt använd till ett barn. Inköpt 2013. Vit. Cocoonababy är framtagen i sjukhusmiljö ursprungligen för prematura, för tidigt födda barn. Läkarna förbluffades av Cocoonababys positiva inverkan på spädbarnet och insåg att detta är något som även fullgångna spädbarn måste få tillgång till. Underlättar övergången från en miljö i fostervatten till livet utanför livmodern. Kallas även för followuplivmoder. mer info: http://lekmer.se/barnrum/textilier/madrasser/red-castle-sovbädd-cocoonababy-stl-3-inkl-bäddlakan PRIS 1150:- (Nypris 1650:-) Skickar med ett extra bäddlakan värde 250:- Lånad bild, kan skicka egna vid önskemål.
Bebis sovbädd Red Castle Cocoonababy inkl överdrag och sovpåse. Nyfödd fram till ca 4 mån sover lugnt och tryggt i fosterliknande ställning, motverkar platt huvud, sura uppstötningar, "falla reflexen", etc. Läs mer om den på lekmer.se Vår nyfödda son fram till 4 mån sov jätte bra i den! Samt Tobi Babybay sidosäng i vit lackad massiv bok inkl madrass mått bredd 86 cm, djup=46 cm, höljd =79 cm- steglös inställning med två hållare för att passa föräldrasängen utan att mellanrum uppstår. Pris: Babybay 1200 kr Cocoonababy 1000kr