Quantcast
Till salu inom: ”

comfortina 32 säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begagnad mast, 7/8 del,inkl bom, stående och löpande rigg. Storsegel i OK skick medföljer. Har tidigare suttit på en Comfortina 32 Profil 192X120 Totalländen är 15100 Masten är i bra skick,med undantag för en liten, kosmetisk buckla ca 1600mm upp från mastfoten. Stående och löpande rigg är i bra skick. Vi har riggverkstad, så om ngn skall justeras så kan vi ombesörja detta. Mer info och bilder skickas vid intresse. Säljes för kunds räkning.
Nu rensar vi lagret på kapell. Komplett lazybagsystem för Comfortina 32 i klassisk flaggblå färg. I paketet; kapell i två delar för lösfotad stor, lattor och lazyjack-linor, block och popnit för montage. Ordinarie pris 4280kr inkl moms Alltid fritt levererat hem till dig! Om företaget Vi gör vad vi kan för att din affär ska bli den bästa du gjort.
Lättseglad, snabb och säker familjebåt med härliga utrymmen, i bra skick med rorkult och inombordsmotor VP 2002 Båten har badplattform, sittbrunnstält och 7/8-dels rigg med rullgenua. Vattentoalett vid nedgång, sittbrunnsbord, kylskåp, vatten i pentryt, gasolkök med ugn och fullt utrustad för 4-6 personer. Vidare dynor, landström Segel: Storsegel, Rullfock, Genua 2, fock Navigation: GPS, Båtsportskort, Fast VHF, Övrigt: Två gasoltuber, teakdäck Uthyres söndag till söndag och endast till skötsamma och vana seglare med nautisk utbildning/kompetens, ej till kappsegling eller ungdomar under 25 år. Rökning och husdjur ej tillåtet.
Mycket välvårdad Comfortina 32-1983, vinterförvarad och fullservad årligen på båtvarv med aukt. Volvo Penta service. Fullteakad Volvo Penta MD11-2002 18hk Rullmast, Rullfock Storsegel+Genua-nya 2011, använda en säsong Spinnaker+spinnakerbom Dynor-nya 2011 Dieselvärmare-Webasto Gps med djup, fart och tempgivare-Garmin Vindmätare-Raymarin Autopilot Cd/stereo Gasolspis/ugn Kyl Landström Fendrar och tampar-nya 2011, använda en säsong Båten står inomhus i hall på Orust. Fler bilder går att få via mail.
Vi samarbetar med en av EUROPAS största tillverkare av båtdynor och kan bl.a. erbjuda en komplett ny dynsats med kvalitetstyg till COMFORTINA 32 för 17 900 kr. inkl moms. Kontakta oss på vår hemsida. WWW.PACYFICSWEDEN.SE eller telefon 073 772 83 74