Quantcast
Till salu inom: ”

container säljes

online

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Kunden är ett globalt logistikföretag som erbjuder lösningar inom transport och lagerhållning med containrar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent kommer du att jobba med sedvanliga ekonomiassistentuppgifter så som; leverantörsreskontra kontering och bokföring och avstämningar inför månadsslut arkivering och administration I tjänsten ingår även att ta emot samtal från leverantörer och sköta receptionen på ca 20%.
Beskrivning av den tjänst vi vill få utförd: 1. Hyr ut en container till oss som vi kan ställa ut på tomten under byggnationstiden maj - july: vad kostar det? 2. Köra bort byggsopor (trädmaterial, förpackning mm) med container: vad kostar det? 3. Köra bort enbart byggsopor utan container, dvs plocka byggsoporna på tomten och köra bort: vad kostar det? Alla som kan göra alla ovan tre eller delar av dessa är välkomna att offerera via mail. Ring inte mig!  OFFERT? WWW.OFFERTONLINE.SE
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som lagerarbetare kommer du att arbeta med blandade lageruppgifter. Du kommer tillexempel att plocka gods med hjälp av truck från containrar som ska vidare in i lagret. Arbetstiden är flexibel och kan justeras efter behoven och möjligheten för de anställda. Dock kommer det vara cirka 2 dagar i veckan som man ska kunna jobba.
Academic Work söker för kunds räkning en administratör till ett internationellt företag. Vår kund är ett världsledande och utmanande företag som sedan många år tillbaka utvecklar och tillverkar containerar för transport av temperaturkänsligt gods. Företaget finns representerat världen över, och har sitt säte utanför Uppsala. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som administratör kommer du med stor noggrannhet rapportera in olika värden till kund. Du kommer till exempel att: Samla in och hantera data för kund Skriva rapporter och följa upp data Ha en del kundkontakt
En spegel med enkel design, svart ram. Spegeln står för närvarande på vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men kan kostnadsfritt köras till vår lokal i Bromma eller from 1 augusti till Hammarbysjöstad. Hemkörningar debiteras. Mer möbler hos oss se www.refurn.se. Vi tar in tre containrar varje vecka med fler möbler. Skick: Bra , inga skador Mått: Tjocklek, 3mm, höjd 165 cm, bredd 50 cm, Uppge artikelnummer 11701.