Allt till salu inom "container"

Sortering:
Ulricehamn
2 dagar

CMT container

Blocket.se
Trollhättan
Igår

Modelljärnväg skala H0

1 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Torr ved 28cm bitar

1 200 kr
Blocket.se
Höör
Igår

Opel Rekord Olympia 1960

12 500 kr
Blocket.se
Butik Degerfors
2 dagar

Container 10fot

Blocket.se
Butik Ödeshög
2 dagar

Container Tipp

Blocket.se
Butik Alingsås
2 dagar

Container

Blocket.se
Butik Lidköping
2 dagar

Container, 8 fot

Blocket.se
Butik Upplands-Väsby
2 dagar

Container 20 fot

Blocket.se
Butik

OLJEBYTARPUMP MANUELL

490 kr
NYTT Skruvat
Butik

City Cleaner

139 kr
NYTT Åhléns
Visar sida 1 av 17

Tidigare annonser till salu

Ekonomiassistent

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Kunden är ett globalt logistikföretag som erbjuder lösningar inom transport och lagerhållning med containrar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent kommer du att jobba med sedvanliga ekonomiassistentuppgifter så som; leverantörsreskontra kontering och bokföring och avstämningar inför månadsslut arkivering och administration I tjänsten ingår även att ta emot samtal från leverantörer och sköta receptionen på ca 20%.
0 kr
Jobbaextra.se
Övrigt  ·  Stockholm

Städning, Byggstädning

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Beskrivning av den tjänst vi vill få utförd: 1. Hyr ut en container till oss som vi kan ställa ut på tomten under byggnationstiden maj - july: vad kostar det? 2. Köra bort byggsopor (trädmaterial, förpackning mm) med container: vad kostar det? 3. Köra bort enbart byggsopor utan container, dvs plocka byggsoporna på tomten och köra bort: vad kostar det? Alla som kan göra alla ovan tre eller delar av dessa är välkomna att offerera via mail. Ring inte mig!  OFFERT? WWW.OFFERTONLINE.SE
0 kr
Prylbanken.se
Lager  ·  Stockholm

Flexibel truckförare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som lagerarbetare kommer du att arbeta med blandade lageruppgifter. Du kommer tillexempel att plocka gods med hjälp av truck från containrar som ska vidare in i lagret. Arbetstiden är flexibel och kan justeras efter behoven och möjligheten för de anställda. Dock kommer det vara cirka 2 dagar i veckan som man ska kunna jobba.
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Uppsala

Pålitlig administratör till internationellt företag, heltid

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 månader
Academic Work söker för kunds räkning en administratör till ett internationellt företag. Vår kund är ett världsledande och utmanande företag som sedan många år tillbaka utvecklar och tillverkar containerar för transport av temperaturkänsligt gods. Företaget finns representerat världen över, och har sitt säte utanför Uppsala. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som administratör kommer du med stor noggrannhet rapportera in olika värden till kund. Du kommer till exempel att: Samla in och hantera data för kund Skriva rapporter och följa upp data Ha en del kundkontakt
0 kr
CareerBuilder.se

Spegel med svart ram

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En spegel med enkel design, svart ram. Spegeln står för närvarande på vårt lager i Stjärnhov/Södermanland men kan kostnadsfritt köras till vår lokal i Bromma eller from 1 augusti till Hammarbysjöstad. Hemkörningar debiteras. Mer möbler hos oss se www.refurn.se. Vi tar in tre containrar varje vecka med fler möbler. Skick: Bra , inga skador Mått: Tjocklek, 3mm, höjd 165 cm, bredd 50 cm, Uppge artikelnummer 11701.
125 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj