Quantcast
Till salu inom: ”

alfi reservdelar termoskanna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alfie är egentligen ingen dålig människa. Det är bara det att han har en överväldigande åtrå till det motsatta könet. Man skulle kunna säga att han inte kan motstå -brudar-, att de är en del av hans liv. Med Michael Caine i huvudrollen är Alfie en plump och vild komedi, fylld av sex och synd. Om du är ute efter underhållning är Alfie charmig och rolig med ett högt tempo. Om du är ute efter något mer finner du under ytan en kvarvarande tragedi som okomplicerat och gripande berättar historien om den som tar och den som blir tagen.
För Alfie (JUDE LAW) har livet alltid gått ut på att njuta av allt kvinnor kan erbjuda - en natt i taget. Från rika änkor svaga för yngre män (SUSAN SARANDON) till den ensamstående mamman och flickvännen (MARISA TOMEI) - Alfie hade allt ... och ville inte ha mer. Men när hans livsstil som playboy plötsligt får konsekvenser för kvinnorna i hans liv och för hans bästa vän (OMAR EPPS), börjar Alfie fundera över om livet har mer att erbjuda än flyktiga romanser. Och i så fall, vad?
hej =) har en 745a som står. skulle ha bilen till att leka med på åkern men så blev det inte , det kom litta folkrace imellan. bilen e komplett o allt funkar bara att den går väldigt dåligt troligen bränslepump eller nått med tänningen som e kass. ja bra folkrace obiekt eller reservdels bil eller lekbil. kollar mejlen varje dag och ni kan nå mig på mobilen med 0768846425
Hej Säljer ca 6 flyttkartoner Datatillbehör och Reservdelar från en nedlagd dataföretag. Det finns nästan allt - från tangentbord till FD, HD, DVD och minnen. Accespunkter, nätverkskort, även trådlösa. Hubar och Switchar. En låda IP kabel med tång för att göra egna kablar, en låda helt nya printerkablar och en flyttlåda blandat nät och datakablar. Nya och beg web kameror och hörlurset. Och naturligtvis olika sorters switchar som på bilden. Bara den kostade 2000kr med kablar och knappt använd... Det är blandat nytt och begagnat fr 50kr eller 5000kr för allt Ring eller mejla för frågor - observera sakerna är från Win XP tiden, alltså några år gamla..