Quantcast
Till salu inom: ”

coola sängar sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängpaket

Stockholm
Sängen

Södertälje
PitbullTerje
F
Västerbottens län

Tidigare annonser till salu

Världens coolaste bäddsoffa kan nu bli din! Originaltyg! Längd: 2,05 m Djup: 85 cm Höjd:80 cm Den har en utrullningsbar säng undertill, så i köpet får man alltså en soffa och två sängar. Soffan bäddar man om till säng genom att lyfta på träkanten bakom ryggstödet och sedan fälla upp ryggstödet och rulla ut madrassen som ligger gömd där inuti. Till extrasängen finns det en tunn bäddmadrass som ingår i köpet. Det gör även den tunna madrassen som tillhör själva soffan. Två- tre små skador i träet, annars i toppskick! Fler bilder kan mailas vid intresse. Finns att hämta i Årsta i butiken tid & rum på Hjälmarsvägen 33 Öppet 11-18 må-fre och 11-15 lö, sö (tid & rum på facebook)
Nu har vi bara en Devon-kattunge född 7 maj kvar. Alfons är kelig, väldigt social och tillgiven kille. Han längtar efter att få en egen familj att komma till och sover gärna i sängen när han inte ligger i knät eller skojar med sina leksaker. Vid leverans är han: - Reg. i Sverak och har stamtavla - Chip-märkt - Vaccinerade 2 gånger - Avmaskad - Lite uppfostrad Han är efter S*Leopardettes Cool Curls och CH S*Exaduz Texas af Moira och har färgen DRX n 24 (brunspotted). Mer bilder finns på hemsidan: www.flittermouse.se Hör gärna av dig för mer info och bilder.
Funderar du på att sätta lite spänning i ditt morgonrutin? . Gun väckarklocka är ett roligt och effektivt twist till den vanliga väckarklockan är garanterat att få dig ur sängen. Hur? Snarare än att bara dunka på snooze-knappen på din vanliga väckarklocka, kommer Gun väckarklocka med en infraröd pistol och tvingar dig att träffa bullseye på väckarklockan ... något lättare sagt än gjort när du fortfarande känner lite trög! När du äntligen nå målet, kommer du vara vaken och koncentrerad, fullt redo för den kommande dagen!
Bambusoffa/säng från Sia,finns endast 4 ex i Sverige.Mått bredd 210 djup 110 höjd 210 cm.Helt ny!