Quantcast
Till salu inom: ”

maltese valp blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Har 2st tikvalpar kvar pga av oseriösa Dom är nu 11v Födda den 23/6 På bild är Lilly hon är långhårig,finns även en korthårig. Mamma:chichuahua Pappa:malteser Dessa två valpar söker nu ett seriöst och kärleksfullt hem.Valparna är vana vid kattor som finns i hemmet. Vi är Vacc 1g vet,bes UA chippade avm,doldafelsförsäkrade i 3år Valpen får med sig: Foder+mått(kvalitetsfoder) bajsbåsar leksak tuggben Endast Seriösa gör sig besväret Ring om intresse finns: 0763161079 ingen avbetalning Ingen fodervärd behövs Pris:6000:-
En liten söt malteser valp (hane) är till salu. Han är ca 20 veckor gammal. Jag fick honom som sällskap av mina barn, men har inte riktigt tid och ork med en liten valp. Han är ingen problem hund, tvärtom jätte söt o go på alla sätt, men jag har inte riktigt tiden som krävs, och då jag har lite svårt att gå på promenader så har jag bestämt mig för att sälja honom. Han är bes,vac,avmaskad o chippad. Valpen finns hos min son som har tele 0738-270241 Ring helst, då mejlen är lånad.
Jag har en liten Malteser som är 10 veckor gammal. Det är en liten vit, busig valp. Lilla Chico här söker ett hem som är vänlig. Chico älskar att leka med andra hundar och plats där han kan springa runt. Han har deffinitvt inget emot att vara bland barn. Chico är chippmärkt, vaccinerad och avmaskad. Alla tillbehör medföljes. Tyvärr har vi inte tid med Chico men vi hoppas att han hittar någon som har. Hör gärna av er för mer informartion och bilder. Tack på förhand
Hon föddes 2011 07 10 Hon är framåt, nyfiken och busig. Hon saknar stamtavla men är 100 % malteser. Hon är veterinäsbesiktad utan anmärkning Hon är nu redo att flytta till ett nytt kärleksfullt hem där man har tid och utrymme för en ny familjemedlem. Hon är nu... avmaskad 3 ggr vaccinerad chippad registrerad i jorbruksverket veterinärsbesiktade utan anmärkning Halsband och koppel och gosedjur som luktar mamma medföljer. Endast seriösa svar, ej avbetalning eller fodervärd.
vi har en jätte fin malteser valp som vi tyvärr måste sälja. Jag köpte hunden som present till mina föräldrars 30 års dag som gifta, men tyvärr så klarar dom inte av att ha henne pga att dom inte är hemma större delen av dagen och hunden är hemma själv. Bella är ca 11 veckor avmaskad 3 ggr vaccinerad chippad veterinär besiktad Detta är en allergivänlig hund som ej fäller.