Quantcast
Till salu inom: ”

ktm exc 125 säljes

KTM hjul

Halmstad

Tidigare annonser till salu

Hej. jag ska nu sälja min ktm för att jag använder den inte längre tappat intresse. det är en 250 tvåtakt. det sitter ett annat avgasrör på det som ger lite mer ös. jag har endast kört den i 5 timmar det följer med en ny kolv med packning kostar ca 1300 följer även med andra saker se bild. 250 sx ktmexc125
Säljer nu min KTM EXC 125. Detta är en enduromodell vilket innebär att det går att vägregistrera den. Kåporna som sitter på är SX-kåpor. Självklart ingår skylt och lykta vid köpet. Har även andra kåpor som också följer med. Crossen är i fint skick, aldrig några problem att starta eller liknande. Kolven har gått cirka 3 timmar. Har alltid varit noggrann med olja och filter. Mycket rolig leksak! Kan tänka mig ev. byte! 250 och uppåt.
Hej!Jag har en KTM 530 EXC 2009 med motardkit och endurokit. Den har gått ca 50h och det som jag har kört med den är ca 12h. jag ska serva den med nytt olja och filter när den når 50h strecket. Jag har kört 1gång på uddevalla endurospår med den och sedan har jag kört lite stubb och även is 2 ggr i år. Väldigt fin, ingår 2 st kåpkit. Rockstar som på bilden och orginal plast( Lite slitnare)Den blir givetvis billigare utan motard-däckena.Ev. byte, KTM 125 EXC 08-09. Men då lite pengar emellan.