Quantcast
Till salu inom: ”

cyclo polermaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Polermaskin

Karlskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har två CYCLO profs maskiner jag vill sälja. Den ena har defekt brytare ,ny längre kabel,nästan nya kol,ca.2 år gammal men inte mycket använd ,den andra lite äldre med förmodligen kass rotor,går kanske att linda om i fall man kan göra sånt,så reparera båda eller en så har du bra maskin för en tredjedel av priset vad ny kostar. På köpet får du bra polermedel ( nästan hel flaska Complete och hel flaska Take Off från Auto Smart som har blivit över). Kan ev.byttas mot vinterdäck 13" till Fiesta samt 15" till Mazda 626. Endast telefon kontakt.
Cyclo Polermaskin i fint skick säljes, kört c:a 15 bilar, nysmord och nya kol. Diverse Smartab polermedel och trissor medföljer. Nypris över 5k.
Polermaskin Cyclo Säljes till högstbjudande på www.konkursauktioner.se
Hejsan Nu är det dags att sälja min Cyclo! Maskinen är drygt 1.5 år gammal polerat ca 20-30 bilar och fungerar utmärkt! Tekniskdata Modell: 6CE Typ: Oscillerande Varvtal: 3 200/min Vikt: 2,9 kg Effekt: 1500 W Cyclo polermaskin är den idealiska polermaskinen för bil, båt eller husvagn. Maskinen polerar både glas och lack. Cyclo är en professionell excentergående polermaskin med dubbel rondellhållare. Maskinen har en robust och ergonomisk design och är skonsam på all typ av lack, gummi, plast och glasfiber. För vaxning samt finare polering. Efterlämnar inga polerrosor. Ett utmärkt komplement till någon av de traditionella polermaskinerna. Fungerar även med medelrubbing och grovrubbing. Sedan ett eftersteg med finrubbing eller vaxpolish. Perfekt maskin för sista steg i en poleringsfas för att eliminera polerrosor och hologram. Maskinen är även lämplig att köra i ett steg för en snabb lackpolering på lacker med tvättrepor eller mindre defekter. Smidig och lätt maskin för alla typer av lackpolering. Rekommenderad storlek rondell 100-115mm Ring för mer info!! Maskinen finns i Gislaved!! MVH
Ny polermaskin Cyclo 6CE Oscillerande,två polertrissor medföljer. Priset är ej prutbart.