Quantcast
Till salu inom: ”

polermaskin golv säljes

Hyr Kakelsåg
F
Östergötlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyrservice hos Weydes Med rätt verktyg går jobbet snabbare och resultatet blir snyggare. Ring gärna några dagar i förväg för att boka maskinen så att du säkert vet att den är ledig när du behöver den. GOLVSLIP För slipning av golv i alla träslag inne och altangolv utomhus. Hyrpaketet innehåller golvslip samt kantslip. MATTVÄTT Med en matt-tvättmaskin tvättar Du lätt allt från heltäckningsmattor, lösa mattor och möbler till klädseln i bilen. KAKELSÅG Elektriskt vattenkyld klinker-/kakelsåg. KAKELVÄSKA Komplett väska med tillbehör för användning vid kakelsättning. POLERMASKIN För oljade golv. SKUMSPRUTA Tvättutrustning som fördelar rengöringsmedel i skumform.Kopplas direkt till slanganslutning för tvätt av t ex hus före målning. SKURMASKIN För rengöring / polering av olika golvtyper. Lågvarvsmodell (Kan komplettaras med våtsug för upptagning av vatten) TAPETBORD Stabilt träbord för att underlätta vid tapetsering. VÅTSUG Används för uppsugning av vatten. Rekommenderas tillsammans med skurmaskinen. KLINKERVÄSKA Specialskärningsutrustning för klinker LINJEDRAGARE Vagn för målning av linjer. GRÖN-FRI SPRUTA Tryckspruta för applicering av grön-fri/antimögelmedel GERINGSLÅDA Gervagga för Nomastyllister.
Maskinuthyrning "Gör det själv" Vi hyr ut slipmaskiner för omslipning av trägolv. Vi ger råd och anvisningar hur man slipar, oljar eller lackar om sitt golv. Vi använder Bona´s oljor och lacker! Hos oss kan Ni även hyra: Kakelskärare, tapetbord, polermaskin, mattvättmaskin och mattstripper.
Nilfisk 7014 Polermaskin för golv modell större, 3000kvm/ timme. går bra, jag har för små ytor för denna maskin. Bra i bilhall gymnastiksal eller liknande.
En polermaskin för oljade och såpade golv. kan även användas för att slipa altangolv mellan slipa lackade/oljade golv. Två hastigheter för bästa resultat vid polering. 150/300varv. En proffsmaskin som köptes in till golvfirma men aldrig användes.Pris diskuteras vid snabb affär.
Polermaskin för golv. 2 hastigheter.