Quantcast
Till salu inom: ”

däckgunga säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Däckgunga med litet däck under, så de små också kan roa sig kungligt. Inplastade kedjor. Alla delar följer med och den blir aldrig gammal då det bara byts däck! Pris 700kr 16" barncykel i bra skick 200kr Sonen säljer några Skylanders: "Drobot" och "Pop Fizz" 50kr st "Swarm" och "Hot Head" 75kr st. Han har spelat med dem, men de går att "tömma" om så önskas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bild 1: - Babysitter av märket chicco i fint skick. 150 kr - Babybjörn bärsele, lite använt och i fint skick. 100 kr Bild 2: - Rejäl gunga för mindre barn, sådan som finns i allmänna lekparker. Har några år på nacken men är fin och användbar. Rejäla fästen följer med. 300 kr - Däckgunga med rejäla fästen. 300 kr Eller båda gungor för 500 kr.
Däckgungor typ lekparksmodell med komplett upphängningsanordning för montering genom stock. En med litet underdäck för de minsta barnen och en med enkelt däck. 250 kr styck Kontakt via telefon 090-146433
Däckgunga i fint skick. Passar både små och större barn med chans att sitta både "uppe" och "nere". Gummerade, väl tilltagna kedjor att hålla i. Däckgungan finns i Östhammar.