Till salu inom

"däckgunga säljes"

Värmdö
2 dagar

Däckgunga

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Uppsala

Däckgunga, cykel och Skylanders Giants

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Däckgunga med litet däck under, så de små också kan roa sig kungligt. Inplastade kedjor. Alla delar följer med och den blir aldrig gammal då det bara byts däck! Pris 700kr 16" barncykel i bra skick 200kr Sonen säljer några Skylanders: "Drobot" och "Pop Fizz" 50kr st "Swarm" och "Hot Head" 75kr st. Han har spelat med dem, men de går att "tömma" om så önskas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Karlstad

Babysitter, bärsele, gunga

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Bild 1: - Babysitter av märket chicco i fint skick. 150 kr - Babybjörn bärsele, lite använt och i fint skick. 100 kr Bild 2: - Rejäl gunga för mindre barn, sådan som finns i allmänna lekparker. Har några år på nacken men är fin och användbar. Rejäla fästen följer med. 300 kr - Däckgunga med rejäla fästen. 300 kr Eller båda gungor för 500 kr.
0 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Umeå

Däckgungor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Däckgungor typ lekparksmodell med komplett upphängningsanordning för montering genom stock. En med litet underdäck för de minsta barnen och en med enkelt däck. 250 kr styck Kontakt via telefon 090-146433
250 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Östhammar

Däckgunga för små och större barn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Däckgunga i fint skick. Passar både små och större barn med chans att sitta både "uppe" och "nere". Gummerade, väl tilltagna kedjor att hålla i. Däckgungan finns i Östhammar.
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj