Quantcast
Till salu inom: ”

d brand jacka dam säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Hej, Säljer min D Brand vinterjacka, endast använd ett fåtal gånger. Jackan är enbart en månad gammal och orsaken varför jag säljer den är för att den är för lite stor för mig. Den passar både tjejer och killar. Kvitto finns kvar. Så länge annonsen finns kvar så finns jackan kvar. Prutare undanbedes vänligen men bestämt. Nås både via mail och telefon. Lycka till! 1 800:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer min D Brand jacka som jag köpte förra året för ca 2000 (kommer inte riktigt ihåg) då den är lite för stor för mig. Sparsamt använd, jättefin, hel och ren Färgen är marinblå och är något mörkare än vad den ser ut att vara på bilden. Mörkbrun pälsimitation inuti kragen. Säljer den för 800 kr.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Hej säljer min nästan helt nya D.Brand jacka i stl M men små i storleken. Den är använd max 3 gånger inget fel på jackan köpt för 1999 kr mitt pris nu 1500:- kan tänka mig gå ner lite till men inga skam bud! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.