Quantcast
Till salu inom: ”

daf 66 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Remdrift - Variomatic Bakhjulsdriven Fabriksny utbytesmotor monterad (ca 300 mil) Skattebefriad Jämn viktfördelning Billig att äga och försäkra En bil i ett fantastiskt fint skick som är rolig att köra och äga. Finns i Norberg. OBS! Mailen tillhör min svärson. Ring för att nå mig. Alt tel. 0223-21165 /Bjarne Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags att sälja veteranaren eftersom den bara står. Bilen är oerhört billig att äga och perfekt som stadsbil/kort pendlarbil. Daf 66 är Variatordriven och behövs bara välja framåt eller bakåt med växelspaken. Billig försäkring Skattebefriad Besiktning vartannat år SoV däck Motor värmare Reserv Variatorrem Bilen är i bra skick för sin ålder men behöver lite kärlek innan besiktning. Perfekt bil till Wheels =) Ring eller maila om du har frågor. Pris: 3000
Har en baklucka till en Vw Lupo 3l den i aluminium. Passar alla Lupo och Seat Arosa 1000kr Har 2st B13 motorer till Daf66 / Volvo66 & Renault Motorerna har stått i några år men fungerade vid urtagning. 1000kr för båda tillsammans Har ev mer Daf 66 & Volvo 66 delar liggandes. Maila och fråga. För dyr? Bjud något! Allt finns i Märsta (nära Arlanda) INGET SKICKAS!
Hejsan Nu var de dags att sälja sommar racerbilen som är en DAF 66 SUPERLUX med en 1.1liters 4:a 47 vilda hästar! Den är nylackad av mig i somras Så knappt någon rost, bara lite ytrost i motorrum. Ny olja och filter till motorn. Överdrag på sätena då dom är slitna men väldigt bekväma. Skattebefriad och besiktigad till 2016. Bra sommardäck på! Nu till de tråkiga... Startmotorn har lagt av och jag finner inte ork till att byta den. Är ej omöjlig om priset men ej över telefon /mail.
Hej! Säljer nu min lilla blickfångare p.g.a. ändrade förhållanden. Det är en Volvo 66 -77 som drivs av remmar och går lika sakta framåt som bakåt (Skoter drift) Renoverades för ett par somrar sedan: - Drivknutsdamasker - Förgasaren - Hela tändsystemet - Olja och filter - Bromsbelägg - Bromsolja - Glykol Besiktad och skattebefriad! Kontakt sker via mejl först och fler bilder kan skickas. Mvh