Quantcast
Till salu inom: ”

daf 66 säljes

Tidigare annonser till salu

Remdrift - Variomatic Bakhjulsdriven Fabriksny utbytesmotor monterad (ca 300 mil) Skattebefriad Jämn viktfördelning Billig att äga och försäkra En bil i ett fantastiskt fint skick som är rolig att köra och äga. Finns i Norberg. OBS! Mailen tillhör min svärson. Ring för att nå mig. Alt tel. 0223-21165 /Bjarne Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags att sälja veteranaren eftersom den bara står. Bilen är oerhört billig att äga och perfekt som stadsbil/kort pendlarbil. Daf 66 är Variatordriven och behövs bara välja framåt eller bakåt med växelspaken. Billig försäkring Skattebefriad Besiktning vartannat år SoV däck Motor värmare Reserv Variatorrem Bilen är i bra skick för sin ålder men behöver lite kärlek innan besiktning. Perfekt bil till Wheels =) Ring eller maila om du har frågor. Pris: 3000
Har en baklucka till en Vw Lupo 3l den i aluminium. Passar alla Lupo och Seat Arosa 1000kr Har 2st B13 motorer till Daf66 / Volvo66 & Renault Motorerna har stått i några år men fungerade vid urtagning. 1000kr för båda tillsammans Har ev mer Daf 66 & Volvo 66 delar liggandes. Maila och fråga. För dyr? Bjud något! Allt finns i Märsta (nära Arlanda) INGET SKICKAS!