Quantcast
Till salu inom: ”

damcykel 28tum nostalgi rosa diplomat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Maxi kjol

Göteborg
Stövlar

Enköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min cykel som införskaffades i höstas och ännu inte kommit till användning. Cykeln är 28" Nostalgia, 3-växlad, med ett rosa chassi och tillhörande cykelkorg. Den är aldrig cyklad på och har förvarats inomhus sedan köptillfället. Cykeln är köpt på Haléns och nypris ligger på ca 3500, Jag säljer min för 2500 och skickar även med ett nytt cykellås. Lite info om cykeln: Snygg, klassisk cykel av mycket hög kvalitet, med lågt insteg för att lätt kliva av och på. Har fått flera bäst i test-utmärkelser! Stadiga aluminiumfälgar kombineras med 28-tums hjul, både fotbroms och handbroms samt rikligt med inkluderade tillbehör. Denna cykel är tillverkad i en av Europas ledande fabriker, och är speciellt anpassad för att tåla vårt skandinaviska klimat med bl.a. antirostbehandlade detaljer. Ramen är pulverlackad för högsta kvalitet på finishen.
Jag säljer min fin rosa damcykel som jag köpte för bara fyra veckor sedan - cykeln är så gott som ny. Cykeln är väldigt skön att cykla fast tyvärr hinner jag inte använda den lika ofta som jag hoppades.. Detaljer: 28" 3 växlar fotbroms cykelkorg förvarad inomhus lås ringklocka reflexer sadelöverdrag pakethållare cykelstöd Finns att titta på i Bromma!
rosa,vit och svart. mkt enkel bekväm damcykel. rund i ramen, fotbroms, handbroms samt växlar. 28 tum. Pakethållare samt cykel korg. Den ärmycket fint skick. serriösa spekulanter gör sig besvärrade. sänd sms så nås jag bäst.
Säljer min Damcykel 28" Nostalgi. Köpt på Halens.se i present till förra sommaren. Mkt sparsamt använd då den ej passade. Den är 3 växlad. För info om cykeln se länk: http://www.halens.se/traning-cyklar-utelek-cyklar-12908/damcykel-28-nostalgi-045569/paging$1,27?oc=036 Nypris: 3295:- Nu: 1900:- OBS! Fast pris, = inget prut