Till salu inom

"damcykel 28tum nostalgi rosa diplomat säljes"

Tumba
Igår

Rosa drakfjällsväska

40 kr
Citiboard
Igår

Vacker trasmatta blå - rosa

650 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Damcykel Crescent

1 000 kr
Blocket.se
Mora
Idag

Nostalgi glassgubbe

400 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Hamsterburar + tillbehör

250 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

FÅTÖLJ och FOTPALL

3 200 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

BMW 325 d Sedan Automat

79 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Damcyklar  ·  Uppsala

Ny 28" 3-växlad damcykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Nu säljer jag min cykel som införskaffades i höstas och ännu inte kommit till användning. Cykeln är 28" Nostalgia, 3-växlad, med ett rosa chassi och tillhörande cykelkorg. Den är aldrig cyklad på och har förvarats inomhus sedan köptillfället. Cykeln är köpt på Haléns och nypris ligger på ca 3500, Jag säljer min för 2500 och skickar även med ett nytt cykellås. Lite info om cykeln: Snygg, klassisk cykel av mycket hög kvalitet, med lågt insteg för att lätt kliva av och på. Har fått flera bäst i test-utmärkelser! Stadiga aluminiumfälgar kombineras med 28-tums hjul, både fotbroms och handbroms samt rikligt med inkluderade tillbehör. Denna cykel är tillverkad i en av Europas ledande fabriker, och är speciellt anpassad för att tåla vårt skandinaviska klimat med bl.a. antirostbehandlade detaljer. Ramen är pulverlackad för högsta kvalitet på finishen.
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Fin rosa damcykel - så gott som ny - 28"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag säljer min fin rosa damcykel som jag köpte för bara fyra veckor sedan - cykeln är så gott som ny. Cykeln är väldigt skön att cykla fast tyvärr hinner jag inte använda den lika ofta som jag hoppades.. Detaljer: 28" 3 växlar fotbroms cykelkorg förvarad inomhus lås ringklocka reflexer sadelöverdrag pakethållare cykelstöd Finns att titta på i Bromma!
2 500 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Stockholm

Nostalgi damcykel DIPLOMAT

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
rosa,vit och svart. mkt enkel bekväm damcykel. rund i ramen, fotbroms, handbroms samt växlar. 28 tum. Pakethållare samt cykel korg. Den ärmycket fint skick. serriösa spekulanter gör sig besvärrade. sänd sms så nås jag bäst.
1 300 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Järfälla

Damcykel 28" Nostalgi, Rosa, Diplomat

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer min Damcykel 28" Nostalgi. Köpt på Halens.se i present till förra sommaren. Mkt sparsamt använd då den ej passade. Den är 3 växlad. För info om cykeln se länk: http://www.halens.se/traning-cyklar-utelek-cyklar-12908/damcykel-28-nostalgi-045569/paging$1,27?oc=036 Nypris: 3295:- Nu: 1900:- OBS! Fast pris, = inget prut
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj