Quantcast
Till salu inom: ”

rex damcykel 5 växlar 28tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns det en riktig kvalitets cykel från det Svenska märket Rex till salu. Rex damcykel 28 tum med 5 st växlar med vridreglage. Cykeln är försedd med följande utrustning. 5 St växlar med vridreglage, fotbroms samt handbroms till framhjulet, pakethållare, stänkskärmar, stöd, cykelkorg, kedjeskydd, lysen fram och bak med navgenerator, kjolskydd, samt godkänt blocklås. Cykeln är i mycket bra skick och är nyligen servad, det följer även med ett extra granitlås. Nypris 5500 kr pris endast 2200 kr
En damcykel 28"CBS med 24växlar, ingen fotbroms bara handbromsar. Godkänt lås! Bra cykel som funkar bra men inte skulle må illa av lite service. Pris: 500kr. En herrcykel av äldre modell. En 28" REX med 5växlar, fotbroms och handbroms. Cykeln är i mycket fint skick men behöver en justering av växelvajrarna. 3 av 5 växlar fungerar utan problem i dagsläget. Originallåset finns där med 2 nycklar till. Pris: 1000kr.
Cykel nr 1 är en REX 28" med 3 växlar, block-lås, handbroms samt nya slangar och fräscha däck! Cykel nr 2 är en CRESCENT 28" med 5 växlar, lås, handbroms samt nya slangar och fräscha däck! Cyklarna är av äldre modell och renoverade till bra bruks-skick och kvitto finns självklart! OBS...Priset gäller för 1 cykel...OBS Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rex shopping. En kanonfin Damcykel, 5 växlar, 28tum, fotbroms, korg, lås mm. Lampa fram som fungerar. Reflexer bak, nytt batteri och lampan bak sätts på med en knapptryckning. Inköpt i slutet av 2009, men har bara stått oanvänd inne i garaget sedan slutet av 2010, därav superfint skick! Nypris 6000kr. Säljes för 2900kr, prutat och klart. Finns på Ekerö. Svara helst via mail eller sms.
Säljer en REX 5-växlad damcykel. Mycket lättrampad, tyvärr fungerar bara växel 1,4 och 5, men det är å andra sidan fullt tillräckligt om man har det minsta av benmuskler. Fräscha däck, blocklåset är trasigt men har istället ett rejält kabellås. Kanske cykeln behöver lite omsorg såsom till exempel att smörjas upp, men det är verkligen inget som krävs. Den fungerar alldeles utmärkt i det skick den är nu. Det är bara att sätta sig på och cykla. Säljer den för 900, billigare vid snabb affär.