Quantcast
Till salu inom: ”

databord hörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

hörn databord

Västerås
iPhone xs

Falun
Iphone 8+

Falköping
MALM byråer

Stockholm
Antikt

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Behöver du ordning och reda på hemmakontoret. Då har jag lösningen ! Du kan köpa mitt fina hörnskrivbord/databord. Mycket praktiskt med många fack och även en låsbar del. Plats även för skrivare och pärmar.... Mycket gott skick. Mått från hörn till kant = ca 110 cm. ( Jag har delat den i 2 delar nu, så det är lätt att hämta, men jag kan inte mäta exakt ) Höjd 138 cm. 400kr eller högstbjudande. Finns i Stjärnhov. Ring eller maila.
Säljer nu en otroligt skön säng och data bord (skrivbord) för otroligt bra pris. Önskas säljas Omgående 90x200 Passar alla åldrar. Komplett säng: 600:- Sängen är i mycket bra skick, knappt använd. Databord eller skrivbord: Lite märken, syns att den är använd etc. Skada vid vänster hörn. Säljes för 200:- Bredd: 80cm Djup: 60 cm Höjd 72cm Är det några frågor är det bara att höra av sig. Vid köp av båda: 700:- Har fler bilder om så önskas Ser gärna att det blir en snabb affär! Hör av er vid frågor.
Hörnsoffa är SÅLD Soffbord: 70:- Bord: 50:- Hörn databord: 150:- Mattan: 100:- Paket pris: 200:-
Rejält databord i fint skick med två konsoler och två skivor med rundade hörn. Den ena konsolen har lådor och den andra är öppen och i den ryms en rejäl dator. Till denna del finns även en extra hylla som avdelare. För dataskärm finns en egen hylla i två våningar där den undre våningen kan användas för kablar mm. Medföljer rejält med skruvar, beslag och kabelkrokar. Mått: En sida är 175 cm långt. Materialet är av tjockt bokfolierat mdf. Tillverkat av Asko.
Här säljer vi vår stora databord i ek i fint skick! Den tar mycket plats nu då vi ska göra om rummet till vår bebis. Bordet har dessutom ställning till stationär som man fäster under bordet - mycket praktiskt! Västra sidan; Längd: 2 m Bredd: 80 cm Högra sidan; Längd: 1,50 m Bredd: 80 cm Hörnet; Bredd: 115 cm Hör av dig via mail eller endast sms (inga telefonsamtal mottages)! Vid snabb affär kan vi diskutera priset!