Quantcast
Till salu inom: ”

chicago cosy hörn divan soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
iPhone xs

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja min soffan pga av flytt! Har haft den ca ett år, köpte den på mio för 9000kr. Soffan har en divan och ett cosyhörn. Inga märken eller skav. Soffan är knappt använd. Mått på soffan: Hela soffan från armstöd till armstöd är 3.70 cm Divan 2.25 cm Cosy hörn 75 djup Cosy hörn1.45 lång Färg: mörkblå OBS: Bilden är lånad från google då soffan är på en annan plats. Soffan är omvänd i verkligenheten, alltså cosyhörnet är där divanen är och tvärtom. Kan bli billigare vid snabb affär.
Säljer min fina Chicago Soffa ( svart) med divan och cosy hörn! Soffan är endast 1 år gammal och i jättefint skick! Nypris 9995kr 2 st nackstöd ( i samma färg som soffan medföljer) Tyg Cannes Black B 376 x H 90 x D 95 cm. Divanen är på vänster sida! Finns i centrala Uppsala. I djur å rökfritt hem! 5000kr
Inköpt december 2012 från MIO. Nypris 9995:- En generös 2-sits soffa med divan och cosy hörn som har plats till många, med mjuka kuddar i ryggen. Mycket fin och bekväm, stor soffa som är i mycket fint skick då den knappt är 2 år och har använts sparsamt i ett rök- och djur-fritt hem. Bredd 376 cm Höjd 90 cm Djup 95 cm Välkomna att höra av er vid intresse!