Quantcast
Till salu inom: ”

david åberg konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Konst

Stockholm
Mjukisdjur

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej !! Snart nalkas det Jul och jag har ett varmt julerbjudande för nya kunder av min konst. Jag har ett litet antal målningar på duk i ateljen som är gjorda i blandteknik. varje målning är unik ,uppspänd på kilram och är extremt fina . Passa på och inhandla en unik julklapp detta året som inte finns helt utspridd på marknaden . Tavlornas storlek är 1*1 m Hela meritförteckning samt Guinnes world rekord mm kan skickas vid förfrågan. Mvh David Åberg/konstnär Helsingborg Ring mig gärna så kommer vi säkert överens ! He has created the World´s largest painting in 2006 and was ranked no. 7 out of 10 in Guinnes World Records finest work. The World´s largest painting "Mother Earth" measuring 8096 m2. Celebrities as Alice Cooper, Anastacia, Steven Adler (Guns`n`Roses) , Bono U2 are some of the great artists who supported David on his way.
En riktig stämningshöjare av konstnär David Åberg i otroligt fina färger! David Åberg är bla känd för att han år 2008 målade världens största tavla och fick därmed även ett Guinness världsrekord! Tavlan är uppspänd på kilram och är ett tryck av originalet som såldes för 35 000 kr i somras. På tavlan finns som ett stort plus även ifyllnad och karaktäristiska penseldrag av konstnären själv som lyfter fram detaljerna i målningen med oljefärg. Därför vill vi kalla tryckets framtagning som blandteknik. Så passa på att klicka hem en färgklick utan dess like som får ett helt rum att bli så mycket mer. Tavlan är även signerad. Få exemplar finns av detta motiv, men håll även utkik efter fler av hans fantastiska motiv här på blocket.
2 Stora färgstarka tavlor 100*100 cm tryck på canvas med extra färginlägg. uppspänd på kilram bara att att hängas upp. Av konstnär David och Sara ÅbergDavid Åberg har bl.a målat världens största målning enligt Guinness world records Sara Åberg har gjort flera undervattensutställningar Signerad D.S Åberg Hämtas på väla Helsingborg. OBS ! Säljes per st och riktigt fina. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Passa på att köpa detta fantastiska, signerade tryck av konstnären David Åberg! Bildmått 50*50 cm.
Jag säljer denna fina tavla, som TYVÄRR inte passar hemma hos mig. Den är 1*1 m, uppspänd på kilram, blandteknik. Tavlan är originalet till ett tryck om 50 st., enligt konstnären "special edition".