Quantcast
Till salu inom: ”

dekaler till en yamaha båtmotor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Båtmotor
F
Kalmar
yamaha yzr750
F
Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu lägger jag ut min båt till försäljning pga tjuv-jävlarna har stulit min båtmotor! Som sagt så har jag nu tröttnat på båtenden bara blivit liggandes, Nytt kapell sen i sommras! Nytt ekolod sen i sommras! Ny målad sen i sommras! mitt monterand styrpullpet! Båten är i väldigt fint skick i övrigt tjuv-jävlarna klippte av styrwire samt elen till motorn, fast de följer ju oftast med när man köper motor. Vi har haft en yamaha 100hp och de var inga problem. Dekalerna tar vi bort! BÅTKÄRRAN MEDFÖLJER EJ!!!!! Kom med förslag! Säkert glömt nått bara att skicka ett mail och fråga om de är något ni undrar över! Mail kontakt till en början!!! Talar endast svenska!!! kan gå ner i pris vid snabb och smidig affär!
Har en Yamaha 5 hk utombordare. Perfekt som trollingmotor eller till en liten båt. Säljes utan tank o slang. En ny trycktank i plast med slang kostar 309 kr på Biltema. Lite skavanker på dekaler och så, men det är ju ingen NY båtmotor. Först med pengar på plats får ta motorn. Motorn finns i Bräcke (mellan Sundsvall-Östersund) och skickas ej. Ring eller maila (ange telnr i mailet).
Yamaha 5hkr 2-takt, kort rigg, nytt stift. Inte topp i lack o dekaler, fram o back , årsmod 95, annars bra skick! Bytesförslag Mtb el vinterdäck V70!